Γιώργος Ανδριανόπουλος

Yoga Instructor - Holistic & Mindfulness Coach

 

 

Είμαι ο Γιώργος Ανδριανόπουλος, πιστοποιημένος Εκπαιδευτής και Δάσκαλος Yoga, Holistic Life Coach και Yogasthenics Trainer.

 

Με πάθος και αφοσίωση, επιδιώκω να εμπνεύσω και να βοηθήσω τους ανθρώπους να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ευεξία τους.

 

Έχοντας εξερευνήσει πολλά συστήματα Yoga, όπως Hatha, Ashtanga Vinyasa και Kundalini, απέκτησα μια πλούσια εμπειρία και γνώση στον τομέα αυτόν. Το 2010, αποφάσισα να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο και απέκτησα την πιστοποίηση εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga. Ενδιαφέρομαι επίσης για πρωτοποριακές μεθόδους και τεχνικές, και γι' αυτό παρακολούθησα το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης Aerial Yoga Teacher Training το 2012.

Κατέχω επίσης πιστοποιήσεις ως Yoga Therapist και Kids Yoga Teacher από το GroovyKids Yoga Training. Επεκτείνοντας τις γνώσεις μου, ολοκλήρωσα εκπαίδευση στην Ταϊλανδέζικη μάλαξη στο ATHENS MASSAGE & YOGA ACADEMY, στη Σουηδική μάλαξη στην σχολή Natural Health Science και στο αγιουρβεδικό μασάζ με εφαρμογή καυτών αιθέριων ελαίων στην ANAMAVEDA. Επιπλέον, κατέχω τον τίτλο του MASTER REIKI. Το 2015, ολοκλήρωσα την εκπαίδευση ως Aerial Yoga Teacher και ξεκίνησα το ταξίδι μου στον κόσμο της διδασκαλίας. Σε συνεργασία με τη σύζυγό μου, Κατερίνα Κανελλοπούλου, δημιουργήσαμε το Mandala Institute, όπου προσφέρουμε πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

 

 

 

Το 2019 απέκτησα επίσημη αναγνώριση ως Holistic Life Coach από το International Association of Coaching και ξεκίνησα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως προσωπικός σύμβουλος σε θέματα ευεξίας και αυτοβελτίωσης.

Ως Holistic Life Coach, στοχεύω να εμπνεύσω και να βοηθήσω τους πελάτες μου να επιτύχουν ισορροπία σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένων των σωματικών, ψυχικών και πνευματικών πτυχών.
Το 2018, ανέπτυξα μια μοναδική μέθοδο που ονομάζω Yogasthenics, η οποία συνδυάζει τις αρχές της Yoga με την άσκηση και την ενδυνάμωση του σώματος. Μέσω του Yogasthenics, επιδιώκω να βοηθήσω τους ανθρώπους να ενισχύσουν τη σωματική τους δύναμη, ευελιξία και ισορροπία, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουν εναρμόνιση του σώματος, του μυαλού και της ψυχής τους.
Με τη συνδυασμένη εμπειρία μου ως Yoga Instructor, Holistic Life Coach και Yogasthenics Trainer, έχω εργαστεί με πολλούς ανθρώπους από διάφορες ηλικίες και φόντο, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν το εσωτερικό τους δυναμικό και να επιτύχουν τους στόχους τους για μια ισορροπημένη και ευημερούσα ζωή.
Είμαι πάντα ανοικτός σε νέες ευκαιρίες και συνεχίζω να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και να αναπτύσσω τις δεξιότητές μου σε αυτούς τους τομείς.
Αναζητώ πελάτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν την εσωτερική ευεξία και να επιτύχουν μια ζωή γεμάτη ισορροπία και ευτυχία.
Ως ολιστικός συμβουλευτής ευεξίας, προσαρμόζω την προσέγγισή μου σε κάθε ατομική ανάγκη και στόχο. Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για να ανακαλύψουμε τις προσωπικές τους ανάγκες, να θέσουμε στόχους και να αναπτύξουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν την ισορροπία και την ευεξία που επιθυμούν.
Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για τους πελάτες μου, όπου μπορούν να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο, να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουν την πλήρη δυναμική τους.
Πιστεύω ότι η ολιστική προσέγγιση είναι καίρια για την επίτευξη μιας ζωής γεμάτης ισορροπίας, ευτυχίας και ευεξίας.

 

Fb,George Andrianopoulos

[email protected]

T.210 7105766