+30 210 64 03 224          Εσπερίδων 10, Βουλιαγμένη          Λευκάδος 2, Βάρη

mandala logo 2

Γιώργος Ανδριανόπουλος

Yoga Instructor

Ο Γιώργος πρωτογνώρισε την γιόγκα το 2000. Ξεκίνησε την πρακτική του και πειραματίστηκε για αρκετά χρόνια  με διάφορα συστήματα οπως η Ηatha, Ashtanga Vinyassa και Kundalini Yoga.

 To 2010 αποφάσισε να εμβαθύνει τις γνώσεις του παρακολουθώντας την πρώτη του εκπαίδευση Δασκάλων 200h. H αναζήτηση του για πρωτοποριακές μεθόδους τον οδήγησε στην AERIAL YOGA όπου και ολοκλήρωσε το 2012 (120hr) το  πρώτο Teacher Τraining που έγινε στην Ελλαδα. Επίσης κατέχει πιστοποίηση 20hr απο GroovyKids Yoga Training, 120hr Υοga Therapist.

 Η αγάπη του για την εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος τον οδήγησε στο ATHENS MASSAGE&YOGA ACADEMY όπου και ολοκλήρωσε την Ταυλανδέζικη μάλαξη, στην σχολη Nutural Healh Science,για Σουηδική μάλαξη,και στην ANAMAVEDA για την εκμάθηση  αγιουρβεδικού μασάζ με εφαρμογή καυτών αιθέριων ελαίων.

Είναι επίσης κάτοχος του βαθμού MASTER REIKI.

 Το 2015 έχοντας πλέον την κατάλληλη εμπειρία αλλά και το πάθος να μοιράσει την αγάπη του  θα πραγματοποιήσει το πρώτο του Αerial Yoga teacher training και το ταξίδι στον κόσμο της διδασκαλίας θα ξεκινήσει.

Το 2016 θα ιδρύσει το MANDALA HOLISTIC WELLNESS και θα λάβει επίσημα την διάκριση από τον διεθνή οργανισμό World Yoga Alliance σαν Aerial Trainer ενώ  η σχολή του θα αναγνωριστεί σαν  την   1η σχολή πιστοποιημένη  σε AERIAL YOGA SCHOOL,έναν τίτλο μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου και δίνει διεθνή πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα του.

Tα τελευταία δυο χρόνια εκπαιδεύετε με την INTERNATIONAL CALISTHENICS ACADEMY

Η σχολή πραγματοποιεί τα έξης εκπαιδευτικά προγράμματα

AERIAL YOGA LEVEL 1

AERIAL YOGA LEVEL 2

AERIAL THERAPEYTIC

AERIAL PILATES

AERIAL KIDS 

Fb,George Andrianopoulos

info@mandala.gr

T.6956293950