Positive Psychology Coaching – 6 Transformational Life & Bussiness Sessions

Friends enjoying hillside

Μάθετε για την προσφορά μας στο τηλέφωνο : 210 6403224

6 Transformational Life & Bussiness Sessions

Tι είναι το coaching psychology;

Ένας αρκετά καινούργιος κλάδος της ψυχολογίας, το coaching psychology, συνδυάζει μοντέλα της προπονητικής (coaching), συνθέτοντας ταυτοχρόνως, ποικίλες προσεγγίσεις, από την επιστήμη της ψυχολογίας, δημιουργώντας έτσι, μια καινούργια προσέγγιση, που φέρνει θετικά αποτελέσματα στα άτομα και τους οργανισμούς.

Το coaching psychology αφορά ανθρώπους που θέλουν να εξελιχθούν, σε όλους του τομείς ενδιαφέροντος τους, που νιώθουν ότι χρειάζεται να υπερβούν τα εμπόδια, που τους σταματούν από τη μέγιστη λειτουργικότητα τους, τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό τους επίπεδο.

Οι προσεγγίσεις που χρησιμοποιεί το coaching psychology, είναι ποικίλες, συνθέτοντας ένα ολοκληρωμένο ολιστικό μοντέλο, που εφαρμόζεται ανάλογα τη προσωπικότητα του κάθε ατόμου ή οργανισμού ξεχωριστά.

Χρησιμοποιεί ψυχολογικές θεωρίες και προσεγγίσεις όπως την ψυχοδυναμική προσέγγιση, την γνωστικό – συμπεριφοριστική (CBT), την προσωποκεντρική, την Gestalt, την υπαρξιακή, την υπερπροσωπική (transpersonal), την συναλλακτική ανάλυση (transactional analysis).

Χρησιμοποιεί επίσης πιο μοντέρνες μεθόδους όπως το NLP, την αφηγηματική και την δημιουργική προσέγγιση και τεχνικές διαλογισμού όπως το mindfulness.

Περαιτέρω, χρησιμοποιεί ερευνημένα ψυχομετρικά test σε ατομικές συνεδρίες και οργανισμούς.

Το positive psychology coaching εμπεριέχει τις παραπάνω προσεγγίσεις ψυχολογίας, προσθέτοντας παράλληλα τον καινούργιο κλάδο της ψυχολογίας, την εφαρμοσμένη θετική ψυχολογία, προσφέροντας μια “νέα πνοή”, μια νέα προοπτική, στη ζωή του ανθρώπου.

Είναι η επιστήμη που εστιάζει στο “τι πάει καλά στον άνθρωπο” παρά στο τι δεν πάει καλά”, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τη θετικότητα και ευτυχία του.

Αυξάνει τη θετικότητα, την ευτυχία και τα θετικά μας χαρακτηριστικά, μειώνει τις αδυναμίες και τα αρνητικά μας συναισθήματα. ‘Έρευνες δείχνουν, ότι προωθώντας αυτά τα θετικά του χαρακτηριστικά, το άτομο τείνει να λειτουργεί στο μέγιστο δυναμικό του, ενώ ταυτοχρόνως μειώνονται τα αρνητικά συναισθήματα, οι αδυναμίες και οι περιορισμοί του.

Το positive psychology coaching εστιάζει:

 • στο ανθρώπινο “ανθίζειν” (flourishing)
 • στην επίτευξη των στόχων
 • στην υλοποίηση τους
 • στην ενίσχυση και ανάπτυξη των θετικών του συναισθημάτων
 • στην ενδυνάμωση των θετικών του χαρακτηριστικών (strengths)
 • στην υπέρβαση των εμποδίων, πεποιθήσεων και περιορισμών του
 • στην αυτοπραγμάτωση τους
 • στην ικανοποίηση της ζώης
 • και στην επίτευξη αυτών που δίνουν νόημα στη ζωή του

Αφορά όλους του τομείς ενδιαφέροντος των ατόμων: σχέσεις, εικόνα εαυτού, προώθηση καριέρας, εργασία, προσωπική ανάπτυξη,  αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, μείωση του σωματικού βάρους, αθλητισμός, οικονομική ευημερία.

Positive psychology coaching /6 Transformational life or business sessions: 

Γιατί μόνο 6 συνεδρίες;

Το positive psychology coachning επειδή έχει εργαλεία από πολλές προσεγγίσεις, βρίσκει πολλαπλούς τρόπους στο να υπερβαίνει τα εμπόδια και να επιτυγχάνει τους στόχους.

Έπειτα το άτομο μαθαίνει να γίνεται ο ίδιος coach του εαυτού του

Πως θα δουλέψουμε παρέα: 

Θα επιλέξετε έναν σημαντικό στόχο που θέλετε να επιτύχετε, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και με πρακτικά βήματα θα τον υλοποιήσουμε.

Οι συνεδρίες διαρκούν 55 λεπτά και το πρόγραμμα transformational life & bussiness sessions διεξάγονται σε 6  συνεδρίες. Οι συνεδρίες είναι εβδομαδιαίες. 

Με το πρόγραμμα «Positive Psychology Coaching –  6 Transformational Life & Bussiness Sessions» επιλέγετε το θέμα που θέλετε να επιτύχετε, θέτουμε τους στόχους σας και κινητοποιείστε προς την υλοποίηση τους!

Τι πετυχαίνω;

 • Να θέσουμε τους στόχους σας
 • Να δημιουργήσουμε πρακτικά βήματα ως προς την υλοποίηση τους
 • Να βρούμε την ψυχολογική προσέγγιση που σας ταιριάζει
 • Να υπερβούμε όλα τα εμπόδια που σας περιορίζουν
 • Φέρνοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε
 • Αυξάνοντας συγχρόνως τη θετικότητα σας
 • Τη συγκέντρωση
 • Την οργάνωση
 • Τη μεθοδικότητα
 • Την προσωπική ικανοποίηση

Μέσα στο πρόγραμμα εμπεριέχεται ερευνημένο ψυχομετρικό εργαλείο για να ανακαλύψουμε τα θετικά σας χαρακτηριστικά.

Εμπιστοσύνη: 

Η στήριξη από έμπειρο επαγγελματία ψυχολόγο με εξειδίκευση στο positive psychology coaching, σας βοηθάει να αισθάνεστε ασφαλής, να επιτύχετε αυτά που ονειρεύεστε, μέσω των ερευνημένων επιστημονικών μεθόδων και βημάτων, όπως επίσης ότι μπορεί να  αντιμετωπίσει καταστάσεις έντονης ψυχολογικής φόρτισης, εάν αυτό εμφανιστεί στις 6 συνεδρίες.

Positive Tip: Σε κάθε συνεδρία θα αισθάνεστε όλο και περισσότερη γαλήνη, χαρά, σιγουριά για τους στόχους και τις ανάγκες σας. Θα ανακαλύψετε κρυμμένες θετικές πλευρές του εαυτού σας, θετικά χαρακτηριστικά και δυνάμεις. Το καλύτερο όλων είναι ότι θα επιτύχετε τον στόχο σας μέσα από μια θετική προσέγγιση.

Είναι για εμένα;

Αν είστε σε ένα στάδιο που αποζητάτε μια πραγματική θετική αλλαγή στην ζωής σας, τότε ναι το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς!  Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το να δημιουργήσετε μια καθημερινότητα που να απολαμβάνετε, που οι στόχοι σας υλοποιούνται, μέσα από τη δική σας προσωπική εργασία, προσφέρει συναισθήματα ικανοποίησης, θετικότητας, αισιοδοξίας και χαράς που μεταδίδεται σε όλους.

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6403224 ή συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Από ποιόν διεξάγεται;

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen (BPS Accredited)Ασκεί το επάγγελμα της στο νόμιμο γραφείο της από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).  Το μεταπτυχιακό της MSc είναι στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Προπονητική Ψυχολογία (MSc Applied Positive Psychology and Coaching Psychology) από το πανεπιστήμιο του East London. Είναι επίσης Υπνοθεραπεύτρια Ct. Hyp,  Αναδρομική θεραπεύτρια / Past life & Regression Therapist Dip. RTh και Θεραπεύτρια μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapist) από το Institute for Arts in Therapy and Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί περαιτέρω στη HathaYoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού (mindfulness meditation, mantra & mudra meditations, guided & healing meditation). Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Συνθέτει πρότυπες θεραπείες όπως το Yoga & Meditation Psychology / Holistic Regression Psychotherapy.

Οι συνεδρίες διεξάγονται στην περιοχή της Βουλιαγμένης – Καβούρι | 210 6403224

Κλείστε το ραντεβού σας, ελάτε να με γνωρίσετε για να δούμε εάν το πρόγραμμα είναι για εσάς. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο.