Εισαγωγή στην Κλινική Ύπνωση / certificate στην evidence – based Υπνοθεραπεία για μείωση του στρες 20Hrs  

ελενη υπνωση

 

Επαγγελματική εκπαίδευση στην Κλινική Ύπνωση πρώτο μέρος:  

 

Νέες ημερομηνίες: 5 & 6 Οκτωβρίου, Σάββατο, 10:00 – 15:00,  Κυριακή, 10:00 – 15:00

 

Κλινικό και συνθετικό πρωτόκολλο βασισμένο σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες,  για μείωση του στρες και του άγχους, μέσα από μια βραχεία ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, συνθετική και ολιστική, που έχουν δείξει να μειώνουν το άγχος. Μια σειρά δομημένων αλλά και ελεύθερων συνεδρίων. Το πρωτόκολλο που δίνουμε, είναι βασισμένο σε βιβλία κλινικής ύπνωσης για μείωση τους στρες, από τη βιβλιογραφία της κλινικής ύπνωσης που προτείνετε από το APA (American Psychological Association). 

Σε αυτή την ενότητα κλινικής ύπνωσης γίνεται μια σύνθεση επιστημονικά τεκμηριωμένων τεχνικών για μείωση του στρες με: 

 • Υπνοθεραπεία 
 • Υπνοανάλυση
 • Mindfulness 
 • CBT  – Γνωσιακή – συμπεριφορική θεραπεία 
 • Θετική Ψυχολογία 

Για περισσότερη δημιουργικότητα προσθέσαμε και το art therapy μέσα στις συνεδρίες σας. 

 

Δίνεται Certificate στην evidence – based Υπνοθεραπεία 

Δίνεται πλούσιο εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις και τη ροή των συνεδρίων

 

 

Για να μπείτε στο πρώτο επίπεδο της κλινικής ύπνωσης χρειάζεται να έχετε παρακολουθήσει το βασικό επίπεδο στην Υπνοθεραπεία. 

 

Βασική εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία

 

 • online 
 • ολιγομελή groups

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος θα μπορείς να δουλέψεις επαγγελματικά με πελάτες φέροντας θετικά αποτελέσματα στη ζωή τους.

 

Για ποιους είναι φτιαγμένο το πρόγραμμα στην Υπνοθεραπεία 

Υπνοθεραπεία

 

 • Εάν είσαι επαγγελματίας ψυχικής υγείας και θες να προσθέσεις στις ήδη υπάρχουσες συνεδρίες σου εφαρμοσμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που έχουν δείξει μέσα από χιλιάδες έρευνες ότι βοηθούν ως προς την μείωση των αρνητικών συναισθημάτων και δυσλειτουργικών συμπεριφορών
 • Εάν είσαι πιστοποιημένος Coach και θες να προσθέσεις μεθόδους, που οι έρευνές από τον τομέα της Coaching Ψυχολογίας, έχουν δείξει άψογο συνδυασμό του coaching με την υπνοθεραπεία ως προς την απόδοση και επίτευξη πολύτιμων στόχων
 • Εάν θες να προσθέσεις νέες υπηρεσίες και το ανεξάρτητο επάγγελμα του Υπνοθεραπευτή
 • Εάν πάντα ήθελες να γίνεις θεραπευτής και να αλλάξεις καριέρα

Τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα! Βιωματική και διαδραστική εκπαίδευση.

 

 

 Το Certificate στην επιστημονικά τεκμηριωμένη Υπνοθεραπεία μπορεί να ληφθεί είτε ως αυτόνομη εκπαίδευση είτε ως το πρώτο μέρος για την απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος στην Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία Υπνοανάλυση (επίπεδο 3 που είναι και η πλήρης εκπαίδευση διπλώματος επαγγελματία – νέες ημερομηνίες και τιμές θα ανακοινωθούν σύντομα).

Όλα τα επίπεδα είναι πιστοποιημένα από την International Association for Coaches, Therapists & Mentors. 

 

γυναίκα που κάνει υπνοθεραπεία

Ποιους αφορά η ψυχό – εκπαίδευση;

 • Αυτό το μάθημα είναι πολύ δημοφιλές σε ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, συμβούλους ψυχικής υγείας και υπνοθεραπευτές (και του βασικού μας επιπέδου), που ενδιαφέρονται να προσθέσουν τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα στις υπηρεσίες τους. 

  Γιατί αυτή η εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία  είναι evidence based; 

Η εκπαίδευση μας ακολουθεί τις κλινικές μελέτες και έρευνες από τον τομέα ψυχολογικών παρεμβάσεων στην κλινική ύπνωση. Η δομή του εκπαιδευτικού μας προγράμματος παίρνει μια νέα μορφή για να ενσωματώσει πρακτικές που είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες για τα οφέλη που προσφέρουν στον τομέα τόσο της ψυχικής ασθένειας όσο και στους τομείς προσωπικής ευημερίας, στόχων και ανάπτυξης.

Η χρήση της υπνοθεραπείας ως θεραπευτική παρέμβαση χρησιμοποιείται ευρέως από κλινικούς, αθλητικούς και συμβούλους ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ψυχοθεραπευτές αλλά και coaching ψυχολόγων. Κάνει ένα καταπληκτικό blend με ψυχοθεραπευτικές προσέγγισες με εξαιρετική επιτυχία όπως δείχνουν χιλιάδες έρευνές χρόνων.

Η Κλινική ύπνωση είναι μια συνδυαστική προσέγγιση θεραπειών που έχει ως βάση την εφαρμογή της ύπνωσης με ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις δείχνοντας μέσα από τις έρευνες της εξαιρετικά αποτελέσματα στην κατάθλιψη, το στρες, το PTSD, στις κρίσεις πανικού, στις ημικρανίες, στους χρόνιους πόνους, τις διατροφικές διαταραχές και σε πολλά άλλα. Είναι βραχυπρόθεσμη ως ψυχοθεραπευτική παρέμβαση και δουλεύει με στόχους όπως είναι και το CBT.  Συνδυάζεται με την

Το πρώτο μέρος στην κλινική ύπνωση βασίζεται στη μείωση του στρες και του άγχους μέσα από τις τεχνικές της υπνοθεραπείας, σε πιο σύντομες μορφές, αλλά και τον συνδυασμό συνεδρίων με mindfulness, CBT, υπνοανάλυση και θετική ψυχολογία. Οι συνεδρίες αυτές μπορούν να είναι από 6 – 12 συναντήσεις. 

Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική μεταξύ τους εμπεδώνοντας και κατανοώντας αυτά που μάθανε! όπως και στο ότι θα έχουν ομαδική εποπτεία. 

Δίνεται πλούσιο εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις και τη ροή των συνεδρίων. 

 • Θεωρία mindfulness και “σύζευξη” με ύπνωση – ομοιότητες – διαφορές και “πάντρεμα” με πολύ καλά κλινικά αποτελέσματα
 • 3 CBT ασκήσεις – 1 υπνοθεραπείας – υπνοανάλυσης 
 • Τεχνικές αναπνοών
 • Τεχνικές διαλογισμού – απλές και γρήγορες
 • Body Scanning του mindfulness πιο γρήγορη τεχνική 
 • Body scanning υπνοθεραπείας 
 • 3 ασκήσεις θετικής ψυχολογίας για ενίσχυση ψυχολογικής ευημερίας και ανάπτυξη θετικότητας 
 • Διαχείριση σκέψεων, συναισθημάτων, συμπεριφοράς και σώματος 

Η επιστήμη πίσω από την Κλινική Υπνοθεραπεία Πως λειτουργεί και τι μπορεί να σου προσφέρει

 

 

Για την απόκτηση του certifcate θα χρειαστούν 4 μελέτες περίπτωσης που θα σταλθούν μέσω email με την ανάλογη εποπτεία.

Η γραπτή εποπτεία σας είναι ήδη ενσωματωμένη στην συνολική σας επένδυση.   

 

Επόμενα Βήματα  μετά το πρόγραμμα στην  Υπνοθεραπεία

Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία Υπνοανάλυση  

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα λειτουργεί σε μικρές ομάδες για την καλύτερη λειτουργία και ομαλή διαδικασία μάθησης ακόμη και στα online μαθήματα.  Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.   

 

Η επένδυση σας 

 • Η επένδυση σας είναι 390€ (με πληρωμένη και την εποπτεία σας)
 • Προφορά έγκαιρης κράτησης 350€ 
 • Σε περίπτωση ακύρωσης σας, το ποσό της καταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό ή δεν θελήσετε να το παρακολουθήσετε για οποιονδήποτε λόγο.
 • Για την κράτηση θέσης απαραίτητη είναι η καταβολή όλου του ποσού στον παρακάτω λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Οι αποδείξεις στέλνονται ηλεκτρονικώς  

Πειραιώς 

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 6604 110036 528

iban: GR83 0171 6040 0066 0411 0036 528  

Πολιτική ακύρωσης Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης και η ΕΦΑΠΑΞ καταβολή δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωσης και εφόσον δεν μετατεθεί το πρόγραμμα σε νέες ημερομηνίες θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 

Όροι και προϋποθεσεις συμμετοχής, κώδικας δεοντολογίας και καλής πρακτικής, πολιτική ακυρώσεων.    

 

Τ. 210 7105766 

 

 

 Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου.

 Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).

Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434).

Έχει ειδίκευση στην Κλινική Υπνοθεραπεία, στην Αναδρομική Θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association. 

Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology.

Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου.

Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: