Δίπλωμα στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching & Coaching Ψυχολογία (αναγνωρισμένο ISCP)

Coaching επαγγελματικό

Μονοετές Δίπλωμα στο Ολιστικό – Συνθετικό Life Coaching & Coaching Ψυχολογία 140 Hrs (αναγνωρισμένο ISCP)

Evidence – based Holistic Coaching practices

 

 • Σας κάνουμε δώρο το Taster weekend αξίας 180€ με την κράτηση της θέσης σας μέσω προκαταβολής στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ως 30 Σεπτεμβρίου – απολαμβάνοντας δωρεάν το βιωματικό σας σεμινάριο!
 • Σημαντική έκπτωση στην ΕΦΑΠΑΞ καταβολή ως 30 Σεπτεμβρίου
 • Δώρο οι γραπτές ατομικές εποπτείες των 18 περιστατικών σας αξίας 630€ 

 

Γίνε πιστοποιημένος Ολιστικός Life Coach & Mindfulness Coach και ξεκίνα να δουλεύεις επαγγελματικά με πελάτες μετά την αποφοίτησή σου

Η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology όπου μετά την αποφοίτηση σας μπορείτε να γίνετε μέλος χωρίς εξετάσεις και χωρίς καμία απολύτως χρέωση!

Ο σύλλογος ISCP προωθεί μόνο επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και έρευνες που βασίζονται στις ήδη υπάρχουσες ψυχολογικές προσεγγίσεις από την Ακαδημαϊκή Ψυχολογία.

Η Coaching Ψυχολογία είναι ένας επίσημος μεταπτυχιακός κλάδος από τον τομέα της Ψυχολογίας.

μεγενθυντικός φακός που δείχνει το coaching    

Γιατί αυτή η εκπαίδευση είναι evidence – based και τι εμπεριέχει 

 

Νέος εκπαιδευτικός κύκλος: 14 Οκτωβρίου 2023 

 

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος στην εκπαίδευση:

 •  Εάν είσαι Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ή Ψυχοθεραπευτής και θες να εντάξεις επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές από τον κλάδο της Coaching Ψυχολογίας, έναν νέο ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο κλάδο από τον τομέα της Ακαδημαϊκής Ψυχολογίας
 • ● Εάν έχεις πτυχίο από μια άλλη ειδικότητα αλλά πάντα ήθελες να γίνεις Holistic Life Coach 
 • ● Εάν είσαι ήδη Coach αλλά θα ήθελες να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου από την επιστημονικά τεκμηριωμένη Coaching Ψυχολογία, να ενισχύσεις την εργαλειοθήκη σου αλλά και να μπορείς να δουλεύεις καλύτερα με έντονα αρνητικά συναισθήματα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των συνεδρίων

Τότε αυτή η εκπαίδευση είναι για εσένα


Extra όφελος εκπαίδευσης: όλες οι τεχνικές μας εφαρμόζονται και ως θεραπευτικές συνεδρίες (για επαγγελματίες ψυχικής υγείας) χωρίς την χρήση των coaching μοντέλων.

Η εκπαίδευσή στο Ολιστικό – Συνθετικό Life Coaching & Coaching Ψυχολογία 

Είναι και η μοναδική εκπαίδευση που είναι πραγματικά ολιστική, με πολύ μεγάλη σύνθεση τεχνικών και μεθόδων πέρα από το γνωστικό επίπεδο που οι περισσότερες Life Coaching εκπαιδεύσεις λειτουργούν προσφέροντας πολλαπλά εργαλεία coaching και τεχνικών για επιτυχημένα αποτελέσματα.

Μια άκρως διαφορετική προσέγγιση που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα γνωστά προγράμματα Life Coaching μέσα από μια ολιστική και συνθετική προσέγγιση coaching – επιστημονικά τεκμηριωμένη σε:

● 15 ενότητες

● 105 ώρες βιωματικής εκπαίδευσης online και μερικώς δια ζώσης (μόνο για όσους μπορούν να παρευρίσκονται από κοντά και εώς 6 άτομα)

● 18 ώρες πρακτικής άσκησης με πραγματικούς πελάτες

● Θεωρία, βιωματική άσκηση και πολύ πρακτική μεταξύ σπουδαστών

130 ώρες + 50 ώρες μελέτης

● Πλούσια ebooks ανά ενότητα και βιβλιογραφία για μελέτη στο σπίτι- Παρακολούθηση Online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

● Σε κάθε ενότητα προσφέρονται διαφορετικές τεχνικές και πολλές ασκήσεις για να τις εφαρμόζετε έπειτα και εσείς στους πελάτες σας.

●Η ομαδική εποπτεία και η γραπτή εποπτεία των περιστατικών σας είναι δώρο από εμάς.

 

Με την αποφοίτηση σου θα έχεις δύο / τρεις πιστοποιημένους επαγγελματικούς τίτλους:

● Δίπλωμα ως Ολιστικός Life Coach (Diploma in Holistic – Integrative Coaching & Coaching Psychology, ISCP)

● Certificate στο Mindfulness ή και Mindfulness Coach (εφόσον συμπληρωθούν όλες οι ενότητες του εκπαιδευτικού μας προγράμματος coaching)

● + Προαιρετική ενότητα στην Υπνοθεραπεία κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προσθέτοντας τον επαγγελματικό τίτλο του Υπνοθεραπευτή βασικών δεξιοτήτων (Certificate Basic Hypnotherapy). Η υπνοθεραπεία μαζί με το Coaching έχει δείξει να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μείωση του άγχους και στην αύξηση της αποδοτικότητας (Palmer, 2019).

Μετά την αποφοίτηση σου μπορείς να δουλεύεις επαγγελματικά ως πιστοποιημένος Ολιστικός Life Coach:

● Στην προσωπική ζωή (life coaching)

● Στην εργασία (business coaching)

● Σε αθλητές, ομάδες & εταιρείες (performance coaching)

Οι θεωρίες, προσεγγίσεις και τεχνικές που εμπεριέχονται στο εκπαιδευτικό μας μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς τη χρήση των coaching μοντέλων προσφέροντας νέες θεραπευτικές και ολιστικές προσεγγίσεις.  

To Δίπλωμα είναι πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο από δύο παγκόσμιους οργανισμούς την International Society for Coaching Psychology (ISCP) και την International Association of Coaches, Therapists & Mentors (IACTM).

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι το μοναδικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό της  International Society for Coaching Psychology (ISCP) που προωθεί και υποστηρίζει τις πρακτικές, θεωρίες, έρευνες και προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας. 

 

 

Τι σημαίνει στο Mandala Institute Coaching Ψυχολογία

 

Τι είναι η Coaching Ψυχολογία;

Είναι ένας σχετικά καινούργιος αναγνωρισμένος μεταπτυχιακός κλάδος της Ψυχολογίας (2000), με τις θεωρίες και τις προσεγγίσεις της να βασίζονται στις ήδη υπάρχουσες ψυχολογικές θεωρίες και προσεγγίσεις παιδιών και ενηλίκων. Εμπεριέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και ψυχομετρικά εργαλεία για να βοηθήσει το άτομο να ανθίσει, να ακμάσει και να θριαμβεύσει (floursishing and thrive).

Ποια η διαφορά της Coaching Ψυχολογίας από το Coaching;

Η Coaching Ψυχολογία αντλεί τις γνώσεις της από την έρευνα, τη θεωρία και τις αρχές της ακαδημαϊκής ψυχολογίας σε αντίθεση με το coaching. Και τα δύο εστιάζουν στο θετικό δυναμικό και στην αξιοποίησή του ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, με τη μεγάλη διαφορά ότι το πρώτο αντλεί αποκλειστικά τις γνώσεις του, τις παρεμβάσεις του και τα ψυχομετρικά εργαλεία από την επιστήμη της Ψυχολογίας.

 

 

Τι είναι το ολιστικό – συνθετικό coaching που έχουμε δημιουργήσει;

Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό ολιστικό & συνθετικό πρόγραμμα Coaching με ενότητες βασισμένες κυρίως στην επιστήμη της Coaching Ψυχολογίας εφαρμόζοντας επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες και τεχνικές. Το μοντέλο coaching του Mandala Institute βασίζεται στα 4 επίπεδα συνειδητότητας του ατόμου: mind – body – emotion – spirit.

Ολιστική προσέγγιση στο Coaching σημαίνει ότι λαμβάνουμε υπόψιν μας όλες τις πτυχές στη ζωή του ατόμου αντιμετωπίζοντας πρωτίστως τον άνθρωπο ως όλον, δηλαδή τη σύνδεση και αλληλεπίδραση «νους, σώμα, συναίσθημα και πνεύμα». Ο ολιστικός Coach εξετάζει αυτές τις πτυχές αντιλαμβανόμενος ότι όλα τα επίπεδα συνδέονται μεταξύ τους και τα χρησιμοποιεί αναλόγως με στόχο τα μέγιστα αποτελέσματα στη ζωή του ατόμου.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μία μόνο προσέγγιση στο coaching δεν είναι αρκετή. Αντιθέτως, μια σύνθεση προσεγγίσεων, θεωριών, τεχνικών και ασκήσεων προσφέρουν μια ευρεία γνώση του αντικειμένου, διαθέτοντας πολλαπλά εργαλεία στον Coach, ενισχύοντας συγχρόνως την αυτογνωσία, την ενσυνειδητότητα, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του ατόμου.

 

Στόχος

Έχουμε δημιουργήσει ένα ολιστικό, συνθετικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα coaching με ενότητες βασισμένες κυρίως στην επιστήμη της Coaching Ψυχολογίας, ώστε οι σπουδαστές μας να μάθουν και να εφαρμόζουν επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες και τεχνικές.

Επιπλέον, η διαφορετικότητά μας έγκειται στην προσωποκεντρική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στον κάθε ένα σπουδαστή μας ξεχωριστά και στη συνεχή στήριξη που βιώνουν σε οποιαδήποτε πρόκληση τους παρουσιάζεται.

Περαιτέρω, η διαφορετικότητα μας είναι το πλούσιο μοίρασμα τεχνικών, θεωριών και ασκήσεων, η ποικιλομορφία προσεγγίσεων, η ολιστική μας προσέγγιση που πιάνει όλο το φάσμα της ανθρώπινης υπόστασης, το γνωστικό, σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο του ατόμου, αλλά και την προώθηση μιας επιτυχούς coaching πρακτικής ώστε να εφαρμόζεται σε διαφορετικά άτομα με διαφορετικές ανάγκες και πιστεύω (πχ., κάποια άτομα είναι περισσότερο νοητικά θέλοντας γνωστικές μεθόδους όπως είναι το CBT και το mindfulness, άλλα άτομα πιο πνευματικά θέλοντας την Transpersonal και το meditation, κλπ.).

Η πρόθεση μας και ο στόχος του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, είναι ο σπουδαστής, να μπορεί να εργαστεί επαγγελματικά ως Coach με τη λήξη του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, έχοντας στα χέρια του πληθώρα εργαλείων και τεχνικών για κάθε διαφορετική περίπτωση αλλά και γνώσεις από ποικίλες προσεγγίσεις βασισμένες στην Coaching Ψυχολογία.  

 

Ενότητες και ημερομηνίες του ολιστικού – συνθετικού coaching ψυχολογίας:

Προαιρετικό βιωματικό σεμινάριο Holistic & Transpersonal Taster Workshop

Βιωματικό & θεωρητικό εργαστήριο ολιστικής προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης – online live zoom 

“Ολιστική Ψυχολογία και Ολιστική Ευεξία: Αναζητώντας την προσωπική ισορροπία και εσωτερική γαλήνη στην καθημερινότητα μας – Ένας πρακτικός οδηγός”

 1. Holistic Workshop – βιωματικό. Μια γεύση από όλες τις τεχνικές (coaching, art therapy, mindfulness, διαλογισμός, καθοδηγούμενη χαλάρωση, κλινική ύπνωση, οραματισμοί, θετική ψυχολογία). Σάββατο 14/10/23, 10:00 – 16:00 – 17:00 
 2. Transpersonal Workshop – βιωματικό. Μια γεύση από τις τεχνικές του transpersonal therapy (θεραπεία εσωτερικού παιδιού, καθοδηγούμενοι οραματισμοί, πνευματικότητα, sandtraytherapy, διαλογισμοί, καθοδηγούμενη χαλάρωση, οραματισμός).  Κυριακή 15/10/23, 10:00 – 15:00 – 16:00. 

 

Βασικές ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος 

 1. Ολιστική Συμβουλευτική & Coaching Δεξιότητες  – Κώδικας Δεοντολογίας, 4 & 5/11/23, Σάββατο 10:00 – 16:00 & Κυριακή 10:00 – 15:00 
 2. Expressive Arts Therapies / Βιωματικό (Body / Emotion) 18 & 19/11/23, Σάββατο 10:00 – 16:00 & Κυριακή 10:00 – 15:00
 3. Εκμάθηση στο Mindfulness μαζί με Θετική Ψυχολογία μέρος 1 (Mind /Body / Emotion / Spirit) 2 & 3/12/23, Σάββατο 10:00 – 16:00 & Κυριακή 10:00 – 15:00
 4. Διαλογισμός 2 (διαλογισμοί, οραματισμοί, τεχνικές χαλάρωσης, χρήση νοερών απεικονίσεων, χρήση αναπνοών, αρχές ύπνωσης και εκμάθηση στην αυτούπνωση για αυτοβελτίωση. Νευροεπιστήμη και έρευνες από τον τομέα του διαλογισμού και της πνευματικότητας. Πως να τα εφαρμόζετε στις συνεδρίες σας / Βιωματικό / Θεωρητικό / Εκμάθηση στην κατάλληλη φωνή / Καθοδήγηση), 16 & 17/ 12/23, Σάββατο 10:00 – 16:00 & Κυριακή 10:00 – 15:00
 5. Δημοφιλή μοντέλα coaching / Behavioural Coaching – GROW / Ψυχαναλυτικό Coaching (Mind / Emotion) 3 /2/24, Σάββατο 10:00 – 16:00 
 6. Δημοφιλή μοντέλα coaching / SMART, PRACTICE, ABCDEF / Εργασία με λανθάνουσες σκέψεις και πεποιθήσεις, CBT Coaching (Mind / Emotion) 4/2/24 Κυριακή 10:00 – 15:00
 7. Coaching Θετικής Ψυχολογίας. 2/3/24, Σάββατο 10:00 – 16:00
 8. PERMA Model (Emotion)  3/3/24, Κυριακή 10:00 – 15:00
 9. SWOT Analysis 30 /3/24, Σάββατο 10:00 – 15:00 
 10. Strength based coaching (Mind/ Emotion / Body) 31 /3/24, Σάββατο 10:00 – 14:00 
 11. Transpersonal Workshop /( Emotion / Spirit) 27 /4/24, Σάββατο 10:00 – 16:00
 12. Transpersonal Coaching / U Theory (Mind, Spirit)  28/4/24, Κυριακή 10:00 – 15:00
 13. Ολιστικό & Συνθετικό Coaching (Mind / Body / Emotion / Spirit)  29/4/24, Δευτέρα 17:00 – 20:00 
 14. + Προτεινόμενη προαιρετική ενότητα στην evidence – based Υπνοθεραπεία κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σας εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις δεξιότητες σας αλλά και προσθέτοντας ένα ανερχόμενο και ανεξάρτητο επάγγελμα του Υπνοθεραπευτή σε βασικές δεξιότητες. Εφαρμογές για απώλεια βάρους, μείωση του άγχους, αύξηση αυτοπεποίθησης, διακοπή του καπνίσματος. Παρασκευή 19/1/2024, 17:00 – 21:00, Σάββατο, 10:00 – 16:00, Κυριακή 10:00 – 15:00.  Αυτοτελής Βασική εκπαίδευση στην evidence based Υπνοθεραπεία. 

* θα υπάρξουν ενδιάμεσα διαλλείματα ξεκούρασης

οι ημερομηνίες και οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν εάν αυτό χρειαστεί 

* τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και σε περίπτωση απουσίας στέλνονται στον σπουδαστή

Μερικά από τα Coaching Models που εμπεριέχει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα: PRACTICE, SMART, GROW, SWOT, PERMA, Strenght Theory, U Theory, Mindful Coaching & Ψυχομετρικά εργαλεία.

κοπέλα που κάνει coaching

 

Ξεκλειδώνοντας την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία – τα οφέλη της coaching ψυχολογίας

 

Ολιστικά και Συνθετικά Εργαλεία Coaching 

Πέρα από την απαραίτητη θεωρία, δώσαμε βάση περισσότερο σε πολλαπλά εργαλεία στο coaching ώστε να υπάρχει στη διάθεση του Coach μια πλούσια εργαλειοθήκη που θα μπορεί να εφαρμόζει ανάλογα με τη διαφορετικότητα και ιδιοσυγκρασία των ατόμων που τον επισκέπτονται. Για παράδειγμα, σε μερικούς coachees αρέσει πιο πολύ το γνωστικό επίπεδο εργασίας, σε άλλους το πνευματικό και σε πολλούς το ολιστικό μοντέλο εργασίας. Για αυτόν τον σκοπό εντάχθηκαν ασκήσεις από τη Θετική Ψυχολογία, η εκμάθηση στον διαλογισμό Mindfulness 8 εβδομάδων με ξεχωριστό εγχειρίδιο ασκήσεων και σε ποικίλες εφαρμογές διαλογισμού, οι τεχνικές θεραπειών μέσω τέχνης (όπως είναι τα εικαστικά και η αμμοδόχος με τη χρήση αντικειμένων ως προβολή του μακρόκοσμου), η χρήση του σώματος, η νοερή απεικόνιση, η  ενεργητική φαντασία, η καθοδηγούμενη χαλάρωση και η σωστή χρήση γλώσσας, ασκήσεις και εφαρμογές από την Υπερπροσωπική Ψυχολογία, όπως είναι οι υποσυνείδητες υποπροσωπικότητες του ατόμου που εμποδίζουν ή διευκολύνουν τη διαδικασία, την υπέρβαση του εαυτού μας κ.ά.

 

Ongoing Professional Development

Ο σπουδαστής εφόσον επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει τα παρακάτω εκπαιδευτικά, οδηγώντας με την συμπλήρωση ακόμη 2 βασικών ενοτήτων, στον πιστοποιημένο επαγγελματικό τίτλο ως Ολιστικός – Συνθετικός Θεραπευτής Βραχείας Ψυχοθεραπευτικής μεθόδου & Ολιστικός Life Coach.  

Με τη συμπλήρωση όλων θα αποκτήσει Δίπλωμα στην Ολιστική – Συνθετική Συμβουλευτική, Βραχεία Ψυχοθεραπεία & Coaching Ψυχολογία

όπου θα μπορεί να εφαρμόζει μια πραγματικά ολιστική και συνθετική προσέγγιση στη συμβουλευτική, στη θεραπεία και το Coaching. Το μοναδικό δίπλωμα παγκοσμίως που εμπεριέχει τόσες προσεγγίσεις. θεωρίες και τεχνικές, φέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων! 

 

Όλα τα παραπάνω πιστοποιημένα επαγγέλματα είτε συνδυάζονται μεταξύ τους είτε λειτουργούν ξεχωριστά ως μεμονωμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας / ψυχικής ευεξίας. 

 

Testimonials από τους απόφοιτους μας στο Ολιστικό Life Coaching 

 

Διάρκεια

 • Έναρξη 14 Οκτωβρίου 2023
 • 15 ενότητες
 • Ένα σαββατοκύριακο τον μήνα 
 • 105 ώρες ζωντανή εκπαίδευση, βιωματική άσκηση και πρακτική μεταξύ σπουδαστών.
 • 18 ώρες πρακτικής άσκησης με πραγματικούς πελάτες
 • 5 ώρες ατομική γραπτή εποπτεία για κάθε σπουδαστή στα 18 περιστατικά του
 • Επαγγελματική ανάπτυξη μέσω ατομικών coaching συνεδρίων / 8 ώρες 
 • 2 ώρες συνεδρίες εποπτείας
 • Τουλάχιστον 50 ώρες προσωπικής μελέτης. 
 • Δυνατότητα Παρακολούθησης Online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.
 • Θα δοθεί πλούσια βιβλιογραφία για μελέτη στο σπίτι. 

 

Stay safe

Eίμαστε ένα εκπαιδευτικό κέντρο που τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι υγιείς και να νιώθουμε ασφάλεια σε έναν όμορφο και καθαρό χώρο. Σε περίπτωση ανακοινώσεως από το κράτος μιας ανάλογης περίπτωσης που βιώσαμε, η διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί μόνο online μέσω zoom.

 

✔️ Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι το μοναδικό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αναγνωρισμένο από τον παγκόσμιο οργανισμό της  International Society for Coaching Psychology που προωθεί και υποστηρίζει τις πρακτικές, θεωρίες, έρευνες και προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας. Η Coaching Ψυχολογία είναι μεταπτυχιακός MSc κλάδος της Ψυχολογίας συνδεδεμένος και αναγνωρισμένος από το BPS (British Psychological Society).

✔️ Ως κύκλος μαθημάτων πιστοποιημένων διπλωμάτων με σκοπό την μετεκπαίδευση και τη συνεχιζόμενη επαγγελματική ανάπτυξη (Continuing Professional Development). 

     

Διαβάστε τους στόχους της Διεθνούς Εταιρείας Ψυχολογίας Coaching για την Coaching Ψυχολογία.

 

Είναι επίσης αναγνωρισμένο από την International Association of Coaching, Therapists & Mentors. 

 

 

        

 

 

Δείγμα του Διπλώματος που θα λάβετε

 

 

 

 

 

 Μερικά από τα υλικά μας / Expressive Arts Therapy Expressive Arts / Ζωγραφική & Πηλός από τους σπουδαστές μας / ο στόχος τους 

     


Drama Therapy στο Coaching / Οι σπουδαστές παίζουν τα “ζωντανά εμπόδια” – αρνητικές φωνές για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση του στόχου των coachee προς την επίτευξη του στόχου τους!! Με θετική επίλυση στο τέλος. Sandtray στο coaching / Στόχος, εμπόδια, επίλυση σε 3 φάσεις!Μεταξύ σπουδαστών Coach – Coachee – observer για ανατροφοδότηση, στόχος, εμπόδια, επίλυση, όλες οι τεχνικές στο coaching μαζί με τεχνικές του expressive arts! 

 Παρακολουθήστε την εκπαιδεύτρια να παρουσιάζει το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Mandala Institute του περσινού 2020.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: 

 • Σε αυτούς που κατέχουν Ακαδημαϊκό Τίτλο Σπουδών από ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολλέγια. 
 • Σε Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας, Κοινωνιολόγους, Νοσηλευτές, Ιατρούς. 
 • Σε πιστοποιημένους Coach που κατέχουν ένα πτυχίο και από άλλη ειδικότητα 
 • Σε ανθρώπους που κατέχουν ένα πτυχίο από διαφορετική ειδικότητα αλλά θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Ολιστικού Coach
 • Σε απόφοιτους ορισμένων σχολών κατόπιν συνεντεύξεως  
 • Στους ενδιαφερόμενους θα σταλθεί μια αίτηση εγγραφής, ένα έντυπο με ερωτήσεις μέσω email και έπειτα θα κληθούν σε μια 20′ συνέντευξη online ώστε να υπάρξει αξιολόγηση για την καταλληλόλητα τους ως coach 

 

 

Περαιτέρω προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού

 • Πολύ καλή γνώση αγγλικών και χειρισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή. 
 • 8 ατομικές συνεδρίες coaching / επαγγελματικής ανάπτυξης (διάρκεια συνεδρίας 50′, επένδυση 70€ + ΦΠΑ) ξεκινώντας Φεβρουάριο – Μάρτιο ανά 15 μέρες.  
 • 2 ατομικές συνεδρίες εποπτείας για τις μελέτες περίπτωσης (διάρκεια συνεδρίας 50′, επένδυση 70€ + ΦΠΑ) κατά τη διάρκεια και προς το τέλος του εκπαιδευτικού σας. 
 • Μελέτη βιβλιογραφίας που αποστέλλεται σε κάθε ενότητα. 
 • Καλή διάθεση και ευγένεια. 

 

 • Οι σπουδαστές θα κληθούν να δουλεύουν σε κάθε ενότητα με αληθινά περιστατικά όπου και θα αποστέλλονται γραπτώς μέσω email.

 

Διάβασε το άρθρο μας: πως να γίνεις Ολιστικός Life Coach 

 

Η επένδυση σας και τι περιλαμβάνει 

 • 15 ζωντανές εκπαιδεύσεις 105 ωρών
 • 8 πλούσια ebooks (εμπεριέχεται η θεωρία και coaching / therapy toolboxes)
 • ομαδικές εποπτείες κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σας προγράμματος
 • Δώρο οι γραπτές ατομικές εποπτείες των 18 περιστατικών σας αξίας 630€
 • Δώρο το Taster weekend αξίας 180€ με την εγγραφή σας ως 30 Σεπτεμβρίου
 • Η επένδυση σας: 2.000€ 
 • Προσφέρεται έκπτωση στην ΕΦΑΠΑΞ καταβολή έως 30 Σεπτεμβρίου (η έκπτωση αναφέρεται μέσω επικοινωνίας) 
 • 8 ατομικές συνεδρίες coaching / επαγγελματικής ανάπτυξης (διάρκεια συνεδρίας 50′, επένδυση 70€ ) ξεκινώντας Φεβρουάριο – Μάρτιο ανά 15 μέρες. 
 • 2 ατομικές συνεδρίες εποπτείας δια ζώσης / online (διάρκεια συνεδρίας 50′, επένδυση 70€ ).  
 • Στην συνολική σας επένδυση και στις ατομικές σας συνεδρίες δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

 

 • Για όσους πληρώνουν με ενότητες, για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 600€. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται εάν εσείς επιθυμήσετε να αποχωρήσετε από το εκπαιδευτικό. 
 • Η πληρωμή του εκπαιδευτικού προγράμματος πραγματοποιείται σε 4 προκαθορισμένες ημερομηνίες από 600€ ή μηνιαίως κατόπιν συνεννόησης. 
 • Σε περίπτωση ανακοινώσεων από το κράτος παρόμοιων περιστατικών το εκπαιδευτικό πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω zoom.
 • Για την κράτηση θέσης απαραίτητη είναι είτε η ΕΦΑΠΑΞ προπληρωμή όλου το ποσού ή προκαταβολή 600€ στον παρακάτω λογαριασμό:

 

Εθνική Τράπεζα

Κανελλοπούλου Κατερίνα

Αριθμός λογαριασμού: 68200142906

iban: GR7801106820000068200142906

Οι αποδείξεις στέλνονται ηλεκτρονικώς  

 

Πειραιώς 

Κανελλοπούλου Κατερίνα 

Αριθμός λογαριασμού: 6604 110036 528

iban: GR83 0171 6040 0066 0411 0036 528

 

 

Πολιτική ακύρωσης

Σε περίπτωση δική σας ακύρωσης το ποσό καταβολής για κράτηση θέσης και η ΕΦΑΠΑΞ καταβολή δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση δική μας ακύρωσης και εφόσον δεν μετατεθεί το πρόγραμμα σε νέες ημερομηνίες θα σας επιστραφεί όλο το ποσό. Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν μόνο τον καταθέτη. Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 5 εργάσιμων ημερών. 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, κώδικας δεοντολογίας και καλής πρακτικής, πολιτική ακυρώσεων.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen, με κατεύθυνση στην γνωστική & νευροψυχολογία και εγκεκριμένη από το British Psychological Society του Λονδίνου. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2007 (αρ. αδείας 07/842).

Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434).

Έχει ειδίκευση στην Κλινική Υπνοθεραπεία, στην Αναδρομική Θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) τις οποίες και διδάσκει. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στην αναδρομική θεραπεία από τον παγκόσμιο οργανισμό της Earth Association for Regression Therapy και εκπαιδεύτρια στην Κλινική Υπνοθεραπεία από την International American Association.

Επιπλέον, είναι δημιουργός μοναδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ολιστική – Συνθετική Ψυχοθεραπεία & Coaching αναγνωρισμένο από την International Association of Coaches, Therapists & Mentors, στο Ολιστικό – Συνθετικό Coaching βασισμένο σε προσεγγίσεις της επιστημονικά τεκμηριωμένης Coaching Ψυχολογίας, η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από την International Society for Coaching Psychology.

Είναι επίσης, Συνθετική Θεραπεύτρια μέσω των Τεχνών (Integrative Arts Therapies) από το Institute for Arts In Therapy & Education του Λονδίνου. Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga 200 hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού.

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

 

Συνεργάτες

 

Γιώργος Ανδριανόπουλος 

Certified Yoga Instructor & Trainer
Certified Holistic & Mindfulness Coach
(Diploma in Holistic – Integrative Coaching & Coaching Psychology / Certified Mindfulness Coach)

 

 

 

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες: