ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αϋπνία

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν αϋπνία είτε λόγο της βραδινής τους σκέψης είτε από άγχος είτε τελικά από μια συνήθεια χρόνων που ο οργανισμός έχει πλέον μάθει. Παρολαυτα είναι μια συνήθεια που αντιτίθεται της καλής υγείας τόσο σωματικά όσο και νοητικά. Την νύχτα ο εγκέφαλος ξεκουράζεται και τα κύτταρα αναζωογονούνται.

Λόγο έλλειψης ύπνου ο άνθρωπος βιώνει άγχος μιας και ο εγκέφαλος του δεν μπορεί να λειτουργήσει με τους ίδιους ρυθμούς όπως ένας ξεκούραστος νους. Επίσης πολλά ατυχήματα μπορούν να δημιουργηθούν από έλλειψη ύπνου. Έπειτα, νεύρα και εκνευρισμός ακολουθούν.

Μέσα από την σταδιακή χαλάρωση και τον οραματισμό ο άνθρωπος βυθίζεται με ασφάλεια σε έναν απολαυστικό ύπνο. Ειδικά θεραπευτικά κείμενα για τον βραδινό βαθύ ύπνο ενσωματώνονται μαζί με τo προσωπικό κείμενο του ενδιαφερόμενου.

Τα αποτελέσματα είναι ότι ο άνθρωπος μαθαίνει να κοιμάται βαθιά ξυπνώντας με διάθεση για το επόμενο πρωινό και με ήρεμες, συγκεντρωμένες αντιδράσεις μέσα στην μέρα. Βελτιώνεται η υγεία, η συναισθηματική διάθεση, η ενέργεια και η εξισορρόπηση των δυο ημισφαιρίων του εγκέφαλου.

Η συνεδρία καταγράφεται και το βράδυ πριν τον ύπνο ξαπλώνει ακούγοντας την δική του προσωπική ηχογράφηση με αποτέλεσμα να κοιμάται βαθιά.

Απευθύνεται σε όσους πάσχουν από αϋπνία ή που έχουν παρατηρήσει τελευταίως μια τέτοια συνήθεια από άγχος και στρες. Τέλειο και για εφήβους.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.