Εσωτερική δύναμη: Πώς να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε τον πραγματικό εαυτό σας!

ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η εσωτερική δύναμη αναφέρεται στην πηγή ενέργειας, δύναμης και αυτοεπιβολής που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο. Πρόκειται για την ενσωμάτωση της βαθύτερης αλήθειας, αξιών και δυνατοτήτων που κρύβονται μέσα μας. Η ανακάλυψη και η αξιοποίηση της εσωτερικής δύναμης μας αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη ευημερίας, επιτυχίας και ικανοποίησης στη ζωή.

Κάθε άνθρωπος διαθέτει μια μοναδική εσωτερική δύναμη που πηγάζει από  τις πεποιθήσεις, τις αξίες, τα όνειρα και τις προσδοκίες του. Αυτή η δύναμη μπορεί να εκφραστεί μέσω της προσωπικότητας, των ταλέντων και της δημιουργικότητας.

Ωστόσο, συχνά, η εσωτερική δύναμη μας μπορεί να παραμελείται από  τις αναποδιές της καθημερινότητας, αποσπώντας την προσοχή μας από τον πραγματικό εαυτό μας.

Η ανακάλυψη και η αξιοποίηση της εσωτερικής δύναμης απαιτούν αυτοσυνείδηση, ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο και προσοχή για να ανακαλύψουμε τα όρια μας, να αναγνωρίσουμε τα πραγματικά μας πάθη και να αντιληφθούμε τις προσωπικές μας αξίες. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την ανάλυση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των στόχων μας, καθώς και τη σύνδεσή τους με τις πράξεις και τις επιλογές μας.

Όταν ανακαλύπτουμε και αξιοποιούμε την εσωτερική μας δύναμη, αποκτούμε έναν πιο αυθεντικό και ισχυρό δεσμό με τον πραγματικό εαυτό μας. Αποκτούμε αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και την ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες με αποφασιστικότητα και επιτυχία. Επιπλέον, μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τους ανθρώπους γύρω μας και να δημιουργήσουμε αλλαγές στην κοινότητα και τον κόσμο γύρω μας.

Η ανακάλυψη και η αξιοποίηση της εσωτερικής δύναμης είναι ένα συνεχές ταξίδι, που απαιτεί αφοσίωση και προσπάθεια. Μέσω της αυτογνωσίας, της προσωπικής ανάπτυξης και της αποδοχής του πραγματικού εαυτού μας, μπορούμε να ανακαλύψουμε τον πυρήνα της δύναμής μας και να ζήσουμε μια πιο ουσιαστική, ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή.

 

 • “Η εσωτερική δύναμη είναι η ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και να ανακαλύπτουμε την αυθεντικότητά μας.” – Abraham Maslow

Εσωτερική δύναμη μέσω της αυτοσυνειδησίας

Η αυτοσυνειδησία είναι η ικανότητα να αντιληφθείτε και να κατανοήσετε τον εαυτό σας, τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας, τις αξίες σας και τις συμπεριφορές σας. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να αναπτύξετε την αυτοσυνειδησία σας:

 • Αυτοπαρατήρηση: Αρχίστε να παρακολουθείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές σας χωρίς να κρίνετε. Απλά παρατηρήστε τον τρόπο που αντιδράτε και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας.
 • Αυτοανάλυση: Αναλύστε τις προσωπικές σας δυνάμεις και αδυναμίες. Σκεφτείτε τις ικανότητες και τις ιδιότητες σας που σας κάνουν μοναδικούς, αλλά και τους τομείς στους οποίους θα θέλατε να βελτιωθείτε.
 • Αυτοσυγκέντρωση: Ασκήστε τον εαυτό σας  να επικεντρωθεί στο παρόν. 
 • Αυτοαναφορά: Αναρωτηθείτε για τις προσωπικές σας αξίες, πεποιθήσεις και στόχους. Σκεφτείτε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και πώς μπορείτε να ζήσετε σύμφωνα με αυτά.
 • Αυτοσυγχώρεση: Μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας. Αναγνωρίστε ότι όλοι κάνουμε λάθη και μην κολλάτε στα λάθη σας. Μάθετε να συγχωρείτε τον εαυτό σας και να μάθετε από τις εμπειρίες σας.
 • Ανάπτυξη εμπιστοσύνης: Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε τις ικανότητες και την κρίση σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις.

Η αυτοσυνειδησία είναι μια συνεχής διαδικασία αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορείτε να γίνετε πιο ενσυνείδητοι του ποιοι είστε και να εξελίξετε τον εαυτό σας προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

 

 Η θέσπιση στόχων ενισχύει την εσωτερική δύναμη

Η θέσπιση στόχων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να ενισχύσετε την εσωτερική σας δύναμη και να κατευθύνετε τη ζωή σας προς την επιτυχία και την ικανοποίηση. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με στόχους που μπορείτε να θέσετε για τον εαυτό σας, προκειμένου να ενισχύσετε την εσωτερική σας δύναμη:

 • Αυτογνωσία: Να αναλύσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας, για να γνωρίζετε πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε.
 • Αυτοπεποίθηση: Να εργαστείτε στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σας, πιστεύοντας στις ικανότητές σας και στη δυνατότητά σας να αντιμετωπίσετε προκλήσεις.
 • Αυτοσυγκέντρωση: Να εξασκείτε την ανάπτυξη της συγκέντρωσης και της πλήρους παρουσίας στο παρόν, ώστε να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις με εσωτερική γαλήνη και συνέπεια.
 • Αυτοπειθαρχία: Να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και να εργαστείτε σκληρά για να τους επιτύχετε, με αυστηρότητα και αφοσίωση.
 • Αυτοβελτίωση: Να επενδύσετε στην προσωπική ανάπτυξη και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, προκειμένου να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις.
 • Αυτοεκτίμηση: Να αναγνωρίζετε και να εκτιμάτε τις επιτυχίες και τις προσπάθειες σας, ακόμα και τις μικρές επιτυχίες, για να διατηρείτε τη θετική αύρα και την εσωτερική σας δύναμη.

Με τη θέσπιση αυτών των στόχων και την προσπάθεια να τους επιτύχετε, θα αναπτύξετε μια ισχυρή εσωτερική δύναμη που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να επιτύχετε προσωπική ικανοποίηση και ευτυχία.

Ολιστικό Coaching πως βοηθάει στο να ανακαλύψετε την εσωτερική σας  δύναμη

Το Ολιστικό το coaching εστιάζει στην ανάπτυξη του ατόμου ως σύνολο, λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες πτυχές της ζωής του, όπως οι σωματικές, ψυχικές, συναισθηματικές και πνευματικές πτυχές.

Στο πλαίσιο αυτό, το ολιστικό coaching μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη της εσωτερικής σας δύναμης με τους εξής τρόπους:

Τι σημαίνει στο Mandala Institute Coaching Ψυχολογία

 1. Ευαισθητοποίηση: Ένας ολιστικός coach σας βοηθά να επικεντρωθείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και να αναγνωρίσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που επηρεάζουν τη ζωή σας. Αυτή η ευαισθητοποίηση θα σας κάνει να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι για τον τρόπο που αντιδράτε και αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις σας.
 2. Στόχοι και επίτευξη: Ένας ολιστικός coach σας βοηθά να θέσετε σαφείς στόχους και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης για να τους επιτύχετε. Μέσω της καθοδήγησης και της υποστήριξής τους, ο coach σας ενθαρρύνει να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας και να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας.
 3. Επίλυση εμποδίων: Κατά τη διάρκεια του ολιστικού coaching, μπορείτε να αναγνωρίσετε τα εμπόδια που εμποδίζουν την πρόοδό σας και να εξετάσετε τους λόγους πίσω από αυτά. Αυτή η διαδικασία σας ωθεί  να απελευθερωθείτε από περιοριστικά μοτίβα και να βρείτε νέους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων.
 4. Ενίσχυση αυτοεπίγνωσης: Οι συνεδρίες coaching σας ενθαρρύνουν να εξετάσετε τις αξίες, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους σας. Μέσω αυτής της διαδικασίας, αυξάνεται η αυτοεπίγνωση και αποκτάτε μια πιο σαφή εικόνα για τον εαυτό σας και τον προσωπικό σας χαρακτήρα.
 5. Ενίσχυση αυτοπεποίθησης: Ο coach σας παράσχει υποστήριξη, ενθάρρυνση και θετική ανατροφοδότηση, η οποία ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ανακαλύπτετε και αξιοποιείτε καλύτερα την εσωτερική σας δύναμη.

Δίπλωμα στην Ολιστική – Συνθετική Βραχεία Ψυχοθεραπεία & Coaching Ψυχολογία – evidence based therapies & coaching

Η αυτοπεποίθηση, ένας σημαντικός παράγοντας για την εσωτερική δύναμη

Η αυτοπεποίθηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ενίσχυση της εσωτερικής μας δύναμης και την επίτευξη των στόχων μας. Αναπτύσσοντας την αυτοπεποίθησή μας, αποκτούμε την πίστη στον εαυτό μας και την ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

Ένας τρόπος για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας είναι να επικεντρωθούμε στις θετικές μας πτυχές. Αναγνωρίστε τις ικανότητές σας, τις επιτυχίες σας και τα δυνατά σας σημεία. Συνειδητοποιήστε ότι έχετε τις ικανότητες και τις δυνάμεις που απαιτούνται για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θέτει η ζωή.

Επίσης, αναζητήστε ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και μάθηση. Το να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και γνώσεις θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

Τέλος, περιβάλλετε τον εαυτό σας με υποστηρικτικά άτομα. Επιλέξτε να είστε με ανθρώπους που σας εμπνέουν, σας ενθαρρύνουν και σας υποστηρίζουν στους στόχους σας.

Με την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής σας, θα ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη και θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση έρχεται στο δρόμο σας. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να αναπτύξετε τον εαυτό σας και να γίνετε καλύτερος από ό,τι ήσασταν χθες.

“Η εσωτερική δύναμη είναι η ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε και να αξιοποιούμε το δυναμικό μας για προσωπική ανάπτυξη και ευτυχία.” – Martin Seligman

Η αναζήτηση της ισορροπίας μεταξύ προσπάθειας και χαλάρωσης είναι κρίσιμη για την ενίσχυση της εσωτερικής μας δύναμης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιτύχουμε αυτήν την ισορροπία, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνουν την πρακτική της γιόγκα, τον διαλογισμό, την υπνοθεραπεία και την αναδρομική θεραπεία.

Η γιόγκα είναι μια αρχαία πρακτική που συνδυάζει σωματική άσκηση, αναπνοή και διαλογισμό. Μέσω της γιόγκα, μπορούμε να ενισχύσουμε το σώμα μας και να ηρεμήσουμε το μυαλό μας, βοηθώντας μας να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της δραστηριότητας και της χαλάρωσης.

Ο διαλογισμός είναι ένας άλλος τρόπος να βρούμε ηρεμία και ισορροπία. Μέσω του διαλογισμού, μπορούμε να εστιαστούμε στο παρόν, να ηρεμήσουμε το μυαλό και να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη.

Η υπνοθεραπεία είναι άλλο ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη ισορροπίας. Όταν κοιμόμαστε καλά και αρκετά, αυξάνουμε την αντοχή μας στο άγχος και βελτιώνουμε την εσωτερική μας δύναμη.

Η αναδρομική θεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αναζήτηση της ισορροπίας. Μέσω της θεραπευτικής συζήτησης και ανάλυσης του παρελθόντος, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να επεξεργαστούμε τις προσωπικές μας εμπειρίες.

Η αποδοχή της αλλαγής  και ο ρόλος της

Η αποδοχή της αλλαγής αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την ενίσχυση της εσωτερικής μας δύναμης και την προσαρμογή στις προκλήσεις της ζωής. Η ζωή είναι δυναμική και η αλλαγή αποτελεί μια αναπόφευκτη πτυχή της. Αντί να αντιστέκομαστε στις αλλαγές, η αποδοχή τους μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις νέες καταστάσεις με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Η αποδοχή της αλλαγής μας βοηθά να αναπτύξουμε ευελιξία και ανθεκτικότητα. Μέσω αυτής της διαδικασίας, μπορούμε να ανακαλύψουμε τη δύναμή μας να προσαρμοζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με θετικό τρόπο. Η αποδοχή της αλλαγής δεν σημαίνει πως εγκαταλείπουμε τις αξίες μας ή τους στόχους μας, αλλά ότι είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε και να εξελιχθούμε προς την κατεύθυνση που απαιτούν οι νέες συνθήκες.

Οι αλλαγές μπορεί να φαίνονται δύσκολες και προκλητικές, αλλά μπορούν να μας προσφέρουν επίσης νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη. Η γιόγκα και ο διαλογισμός, μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε την εσωτερική γαλήνη και σταθερότητα που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές με ανοιχτό μυαλό και θετική στάση.

Συνολικά, η αποδοχή της αλλαγής μας επιτρέπει να ενδυναμώσουμε την εσωτερική μας δύναμη και να βρούμε νέους τρόπους να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να αναπτυχθούμε ως άνθρωποι. Είναι μια διαρκής διαδικασία αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης που μας κάνει πιο ανθεκτικούς και ισορροπημένους σε αυτόν τον δυναμικό κόσμο.

Σε ενδιαφέρει: Άγχος,  δοκιμασμένοι τρόποι για να το αντιμετωπίσεις 

Η αυτοφροντίδα θα κτίσει την εσωτερική σου δύναμη 

Η αυτοφροντίδα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την ενίσχυση της εσωτερικής μας δύναμης και ευεξίας. Στο περιποιηθείτε τον εαυτό σας και δώσετε προσοχή στις ανάγκες σας, αναπτύσσετε μια σχέση σεβασμού και αγάπης για τον εαυτό σας.

Σημαντικό μέρος της αυτοφροντίδας είναι η προσωπική ξεκούραση και χαλάρωση. Βρείτε χρόνο για να αφιερώσετε στιγμές στον εαυτό σας και να ανανεώσετε την ενέργειά σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως ένα χαλαρωτικό μπάνιο, μια βόλτα στη φύση, την ανάγνωση ενός αγαπημένου βιβλίου, την πρακτική γιόγκα ή την απόλαυση μιας αγαπημένης δραστηριότητας.

Επίσης, να είστε προσεκτικοί στις ανάγκες σας και να δίνετε προτεραιότητα στη φροντίδα του σώματος και της ψυχής σας. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, όπως η καλή διατροφή και η άσκηση, αλλά και την εξερεύνηση των εσωτερικών σας συναισθημάτων και σκέψεων μέσω της διαλογιστικής πρακτικής.

Μέσω της αυτοφροντίδας, ενισχύετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής με ευελιξία και εσωτερική σταθερότητα. Ενισχύετε την εσωτερική σας δύναμη και αναπτύξτε ένα  θετικό και ενισχυτικό τρόπο σκέψης, που σας βοηθά να αντιμετωπίζετε τις μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής με αυτοπεποίθηση και σθένος.

Αυτοφροντίδα, μάθε πως να την προσφέρεις στον εαυτό σου

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την εσωτερική δύναμη;

Η απάντηση είναι απλή. Αρχίζει με την αυτογνωσία και την αποδοχή του εαυτού μας, με όλα τα θετικά και αρνητικά στοιχεία μας. Όταν αποδεχόμαστε ποιοι είμαστε, απελευθερώνουμε το δυναμικό μας για ατελείωτη ανάπτυξη.

Ας αφήσουμε την εσωτερική μας δύναμη να μας οδηγεί προς την αυτο-επίτευξη και να μας εμπνέει να ζούμε με πάθος και αποφασιστικότητα. Ας αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές ως ευκαιρίες και ας φροντίζουμε τον εαυτό μας με αγάπη και αυτοσεβασμό. Με την εσωτερική μας δύναμη, μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο ισχυρή και ευτυχισμένη ζωή, πλούσια σε νόηση και πνευματική ανάπτυξη.

Τί κάνουμε στο Mandala Institute για να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις εσωτερική δύναμη;

 Οι πρακτικές όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, η ύπνωση, η transpersonal therapy και η αναδρομική θεραπεία, καθώς και η ψυχοθεραπεία, μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της εσωτερικής μας δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Ας εξετάσουμε πώς καθένα από αυτά μπορεί να μας βοηθήσει:

 • Γιόγκα : Η πρακτική της γιόγκα συνδυάζει τη σωματική άσκηση, την αναπνοή και την άσκηση διαλογισμού. Βοηθά στην ενδυνάμωση του σώματος και του μυαλού, καθώς και στην αποκατάσταση της ενέργειας και της εσωτερικής ισορροπίας.
 • Διαλογισμός: Ο διαλογισμός είναι μια τεχνική που μας βοηθά να ηρεμήσουμε το μυαλό και να βρούμε εσωτερική γαλήνη. Συμβάλλει στην αναζήτηση εσωτερικής δύναμης και αυτοσυνειδησίας.
 • Υπνοθεραπεία:Η υπνοθεραπεία   είναι μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και απομόνωσης από τον έξω κόσμο. Βοηθά στην απελευθέρωση συναισθημάτων και την επεξεργασία ανεπίλυτων προβλημάτων.

Ολιστική Κλινική Υπνοθεραπεία – Βραχεία Ψυχοθεραπεία – Υπνοανάλυση – evidence based clinical hypnosis

 •  Τranspersonal θεραπεία:  Η Τranspersonal   therapy εστιάζει στην ανάπτυξη της πνευματικής μας πλευράς και της σύνδεσής μας με κάτι μεγαλύτερο από εμάς. Βοηθά στην εξεύρεση νοήμον νοήματος και σκοπού στη ζωή μας.

Δίπλωμα στην Transpersonal Θεραπεία 150Hrs

Οι παραπάνω τεχνικές μπορούν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και την επίτευξη ενός ισορροπημένου και θετικού τρόπου σκέψης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση εσωτερικής δύναμης και ευελιξίας που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής με αυτοπεποίθηση και αίσθηση ευημερίας.

Σε ενδιαφέρει: Επιλέγεις Λάθος σύντροφο; Ήρθε ο καιρός να σταματήσεις!

Στον δρόμο της ζωής, η εσωτερική μας δύναμη αποτελεί ένα πολύτιμο κεφάλαιο που διαμορφώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τις χαρές που μας προσφέρει η κάθε μέρα. Είναι η φλόγα που κρατάει αναμμένο το φως μέσα μας, ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές. Η εσωτερική δύναμη δίνει νόημα στον κόσμο μας και καθορίζει την πορεία που ακολουθούμε.

Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε προκλήσεις και εμπόδια που μπορούν να μας αποθαρρύνουν και να μας αμφισβητήσουν. Εντούτοις, η εσωτερική μας δύναμη είναι αυτή που μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η πίστη στις ικανότητές μας που μας οδηγεί στην επιτυχία.

“Η ανακάλυψη της εσωτερικής μας δύναμης είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή μας. Όταν ανακαλύπτουμε τον πυρήνα της δύναμης που κρύβεται μέσα μας, ανοίγονται άγνωστοι δρόμοι και ευκαιρίες. Η εσωτερική δύναμη μας μας ενισχύει, μας κάνει πιο αποφασιστικούς και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση.

Υπάρχουν πολλές ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ  προσεγγίσεις και τεχνικές που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς. Η αναγνώριση και εξερεύνηση των αιτίων της, η αλλαγή αρνητικών πεποιθήσεων, η ανάπτυξη αυτοσυνείδησης και δεξιοτήτων αυτοφροντίδας, καθώς και η επαφή με ειδικούς όπως οι ψυχολόγοι και οι θεραπευτές, μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές και ανάπτυξη.

Είναι σημαντικό να αναζητήσουμε τη βοήθεια που χρειαζόμαστε και να επιδιώξουμε την προσωπική μας ανάπτυξη και ευημερία. Με τη σωστή υποστήριξη και τη δέσμευση για αλλαγή, μπορούμε να ξεπεράσουμε την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά και να ζήσουμε μια πιο ισορροπημένη, ευτυχισμένη και παραγωγική ζωή.

 

Στο Mandala Institute μπορούμε να σε βοηθήσουμε να ξεπεράσεις καταστάσεις που επηρεάζουν τη ζωή σου.

Μπορούμε να σου προσφέρουμε την καλύτερη εκδοχή της ζωής που αξίζει.

Certificate στην evidence – based Υπνοθεραπεία 40Hrs  

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας, BSc Hons με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Είναι πιστοποιημένη Θετική Ψυχολόγος & Coaching Ψυχολόγος MSc από το πανεπιστήμιο του East London και εγκεκριμένη από το International Society for Coaching Psychology του Λονδίνου, όπου και είναι μέλος MISCP (2434).

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση, ισορροπία και αυτογνωσία του ανθρώπου.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και για περισσότερες πληροφορίες:

 Οι συνεδρίες διεξάγονται στην περιοχή της Βουλιαγμένης – Καβούρι ή online.

Εσπερίδων 10

Κλείστε το ραντεβού σας: 210 710 5766  

Διάβασε κι αυτά:

Θηλυκή δύναμη: Πώς θα καταφέρεις να την αποκτήσεις; 

Αυτοκαταστροφική συμπεριφορά  (Self-sabotage) οι αιτίες και οι τρόποι για να σταματήσεις τώρα! 

Καταναλωτική μανία: Η ανεξέλεγκτη επιθυμία για περισσότερο και μεγαλύτερο