Ενίσχυσε την Αυτοπεποίθησή & Αυτοεκτίμηση σου! Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ!

SHOP

8 Yoga & Meditation Psychology Workshops για Ενίσχυση της Αυτοπεποίθησης & Αυτοεκτίμησης 

Yoga & Meditation Psychology  –  το συνδυαστικό  & πρωτοποριακό πρόγραμμα για τόνωση της Αυτοπεποίθησης και ενίσχυση της Αυτοεκτίμησης

Τι σημαίνει αυτοπεποίθηση; Πιστεύω στις δυνάμεις και τις δυνατότητες μου και το εκπέμπω στη σχέση μου, στην εργασία μου με θετικά αποτελέσματα υπέρ μου. Πάνω απ΄όλα έχω ΠΙΣΤΗ σε αυτό που είμαι, σε αυτά που κάνω και το εκπέμπω. Η αυτοπεποίθηση εάν συνδυάζεται με αυτοεκτίμηση έχει μια ήρεμη δύναμη, υπομονή και εμπιστοσύνη έναντι της ψευδούς αυτοπεποίθησης που εκπέμπει αυταρχισμό, αλαζονεία, φόβο και εγωκεντρισμό. Το να έχεις αυτοπεποίθηση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχεις και αυτοεκτίμηση! Μια δυναμική κραυγαλέα αυτοπεποίθηση μπορεί να δηλώνει και φόβο για το “λίγο” που μπορεί να αισθανόμαστε. Να βγαίνει από μια κατάσταση κατωτερότητας!

Τι σημαίνει αυτοεκτίμηση;  Αγαπώ τον εαυτό μου, τον σέβομαι, μπορώ να θέτω τα όρια μου χωρίς φόβο κριτικής ή φόβο απώλειας αυτού που αγαπώ ή της εργασίας μου. Προστατεύω τον εαυτό μου και δεν βιώνω ντροπή για τις ανάγκες μου και τα θέλω μου. Διεκδικώ αυτό που νιώθω να μου ανήκει. Επίσης επικοινωνώ πάντοτε αυτό που με ενοχλεί ή όταν προσβάλλομαι από κάποιον ή όταν νιώθω να με εκμεταλλεύονται.  Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και σε αυτά που μπορώ να πετύχω. Προσέχω την υγεία μου, σέβομαι τις ανάγκες του σώματος μου, έχω ισορροπία μεταξύ δράσης και ξεκούρασης, αγαπώ τον εαυτό μου και αυτομάτως μπορώ να αγαπώ και τους άλλους.

Εμείς στο Mandala Holistic Wellness προσφέρουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα για τόνωση Αυτοπεποίθησης και Ενίσχυση Αυτοεκτίμησης  μέσα από την εξερεύνηση του εαυτού σας «ξεριζώνοντας» οτιδήποτε μπλοκάρει την ευτυχία σας ενώ την ίδια στιγμή σας προσφέρουμε καθημερινές εύκολες πρακτικές για το σπίτι, τη σχέση, το γραφείο, το σώμα σας με το ολιστικό μας εργαλείο Yoga & Meditation Psychology Program.

Τι είναι το Yoga & Meditation Psychology Program;

Τα οφέλη της Yoga, του Διαλογισμού και της Ψυχοθεραπείας συνδυασμένα όλα μαζί!

To συγκεκριμένο πρόγραμμα πρόκειται για μια διαφορετική μέθοδος αυτογνωσίας που σε βοηθάει να διερευνήσεις τον εαυτό του σε βάθος μέσα από μια ολιστική και άκρως βιωματική εμπειρία και με τις κατάλληλες συνδυαστικές τεχνικές να βελτιώσεις κατά πολύ την αυτοπεποίθηση & αυτοεκτίμηση σου.

Η ψυχολογία και η ψυχοθεραπεία αποδεδειγμένα βοηθούν τον άνθρωπο στην ανάκτηση της ψυχικής του βελτίωσης και εξέλιξης. Πολλαπλές έρευνες δείχνουν ότι τα οφέλη της γιόγκα και του διαλογισμού έχουν ευεργετικά και διαρκή αποτελέσματα για την ευεξία και για την ολιστική υγεία του ανθρώπου.  Ο συνδυασμός λοιπόν όλων αυτών μαζί με το ολιστικό αυτό πρόγραμμα φέρνει τεράστια θετικά αποτελέσματα στην ζωή σου.

Δοκίμασε το για ολοκληρωτική αλλαγή προς έναν δρόμο χαράς και ευτυχίας!

Δημιουργήσαμε λοιπόν το πρόγραμμα 8 ατομικών Workshops χτισμένα πάνω στον Διαλογισμό, την Γιόγκα και την Ψυχοθεραπεία που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις την Αυτοπεποιθηση σου. Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ την αναγνωριστική σου συνεδρία.Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6403224 ή συμπληρώστε την φόρμα στο τέλος του άρθρου.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε ανθρώπους που θέλουν να  αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για να επιτύχουν μια ιδανικότερη εικόνα του εαυτού τους. Δεν χρειάζεται εμπειρία από γιόγκα ή διαλογισμό μόνο θέληση για αλλαγή!

Επίσης, η εν λόγω τεχνική δεν είναι απλά μια συμβατική Ψυχοθεραπεία που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πρόκειται για μια βαθιά μέθοδος Αυτογνωσίας  και εσωτερικής αναζήτησης που θα αποφέρει ευτυχία, προσωπική εξέλιξη, πνευματική ανέλιξη και απόλαυση χωρίς ενοχές ή φόβο στο Παρόν.

Επίσης, αναφέρεται σε δασκάλους γιόγκα, ανθρώπους που εξασκούνται ή και έχουν εμπειρία με τη γιόγκα, την αγαπούν, την πιστεύουν και θα ήθελαν μια πιο βαθιά προσέγγιση αυτογνωσίας με βάση την φιλοσοφία της γιόγκα, του διαλογισμού σε συνδυασμό με την επιστήμη της ψυχολογίας και τις αρχές της ψυχοθεραπείας.

Αργότερα μπορούμε να δουλέψουμε και σε ακόμη πιο προχωρημένα επίπεδα όπως είναι της αναδρομικής θεραπείας (Regression Therapy).

  • Μπορείτε να κάνετε μια αναγνωριστική συνεδρία και το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από την συνολική τιμή των 8 Workshops  – άρα στην ουσία έχετε μία συνεδρία δώρο!
  • Κατόπιν συνεννόησης μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα αυτογνωσίας αυτοτελών συνεδριών διάρκειας 90′ στον χώρο μας.

Από ποιόν διεξάγεται;

Οι συνεδρίες διεξάγονται από την έμπειρη ψυχολόγο Κατερίνα Κανελλοπούλου.

Η Κατερίνα Κανελλοπούλου είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας με διάκριση από το πανεπιστήμιο του Aberdeen. Έχει ειδίκευση στην υπνοθεραπεία, στην αναδρομική θεραπεία (Hypnotherapy & Regression Therapy) και στις Θεραπείες μέσω τέχνης (Integrative Arts Therapies). Έχει εκπαιδευτεί στη Hatha Yoga όπου και την εξασκεί και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού. Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Προσφέρει εκπαίδευση στο σύστημα της αναδρομικής θεραπείας, του διαλογισμού και σύντομα στην υπνοθεραπεία.

Mandala Holistic Wellness Center is a place for mind, body & spirit practices.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Εσπερίδων 10

210 6403224,[email protected]

www.mandala.gr

Error: Contact form not found.