Mandala Institute for Holistic Studies: Ολιστικές Προσεγγίσεις στηYoga, τη Θεραπεία & την Εκπαίδευση.

MANDALA_CROSS_EVENT

Ποιοι είμαστε: 

Είμαστε ένα πρωτότυπο Ινστιτούτο Ολιστικής Ευεξίας, όπου συνθέτουμε δημιουργικά επιστήμες από τον κλάδο της Ψυχολογίας, της Γιόγκα, του Διαλογισμού, της Coaching Ψυχολογίας, της Ολιστικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας, για μια πλήρη ανάπτυξη και εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα της ανθρωπινής ύπαρξης, νους, σώμα, συναίσθημα, πνεύμα.

Τι είναι το Mandala Institute for Holistic Studies:

Το Mandala Institute πρεσβεύει ένα πραγματικά ολιστικό μοντέλο για να βοηθήσει τον άνθρωπο ως προς τη σωματική του ευεξία, την ψυχολογική του ευημερία, τη πνευματική του ανάπτυξη ή και ακόμη την εξέλιξη του σε τομείς όπως ζωή, αθλητισμός και καριέρα (life & business coaching psychology).

Για να το πετύχουμε, συνθέτουμε, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό,  ποικίλες και πρωτότυπες επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές & τεχνικές, αλλά και εναλλακτικές μεθόδους, σχηματίζοντας ένα επιτυχημένο ολιστικό θεραπευτικό σύνολο. 

Βοηθάμε άτομα, ομάδες, αθλητές, επιχειρήσεις, εκπαιδευτήρια μέσα από τα μοναδικά προγράμματα μας, να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, μέσα από ένα ολιστικό & θετικό μοντέλο ευεξίας και ευημερίας.

Είμαστε επίσης και ένα Oλιστικό Iνστιτούτο Eκπαίδευσης με πιστοποιημένα προγράμματα από διεθνείς οργανισμούς. Εκπαιδευτικά προγράμματα όπως, Hatha & Aerial Yoga,  Yogasthenics, Υπνοθεραπεία, Αναδρομική Θεραπεία, Positive Mindfulness Training, Positive Mindfulness & Meditation Training for Professionals και Ολιστική Συμβουλευτική, Ψυχοθεραπεία & Coaching Ψυχολογία.

Ατομικές Συνεδρίες: 

Yoga Studio / Transform your Body                      

https://mandala.gr/yoga-personal-aerial/
 • Personal Training: ενδυνάμωση, εκγύμναση, αδυνάτισμα. Εξαιρετικά αποτελέσματα για ένα όμορφο και καλλίγραμμο σώμα. Για όλα τα επίπεδα.
https://mandala.gr/yogasthenics/

Hatha Yoga: Μαθήματα για begginers & advance μαθητές. Ασκήσεις για ενδυνάμωση, μυϊκή τόνωση, εκγύμναση, stretching, χαλάρωση, αναπνοές και διαλογισμό. Συνδυασμός σωματικής εκγύμνασης και νοητικής χαλάρωσης.

Aerial Yoga: Η yoga στον αέρα. Εναέριες τεχνικές, hatha yoga, flow yoga, yin yoga που γίνεται με την αιώρα. Συνδυασμός σωματικής εκγύμνασης και χαλάρωσης στον αέρα. Μαθήματα για begginers & advance μαθητές.

Yogastenics: Πρωτότυπος συνδυασμός μιας δυναμικής προσέγγισης ασκήσεων γιόγκα και καλλισθενικής γυμναστικής. Για όλα τα επίπεδα.

 • Yoga Sports: Yoga & Καλλισθενική γυμναστική για επαγγελματίες αθλητές που θέλουν να ενδυναμωθούν, να γυμναστούν, να κάνουν καλό streching, να ενισχύσουν το αγαπημένο τους σπορ, τένις, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, στίβο, γκόλφ, κ.α. Νοητική συγκέντρωση, stretching, μυϊκή τόνωση, αντοχή, ισορροπία, δύναμη, αυτοσυγκέντρωση. Συνδυάζεται και με το Positive Psychology Coaching ως πολύ δυναμικό Performance Coaching, σε συνδυασμό με strength – based approaches, visual imagery & mindfulness, για μείωση του άγχους, μείωση των αρνητικών συναισθημάτων, ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων, όπως ελπίδα, αισιοδοξία, ηρεμία και επικέντρωση στα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα μέσα από ψυχομετρικά εργαλεία.  Παιδιά, Έφηβοι, Ενήλικες.

https://mandala.gr/yoga-personal-athletes/
 • Massage: χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα.
https://mandala.gr/massage-special-offers/

 • Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική:  
  • Βελονισμός: Κλασικός, Ωτοβελονισμός,
  Ηλεκτροβελονισμός,
  Μικροβελονισμός, Κρανιοβελονισμός.
  • Κινέζικη Βοτανολογία
  • Κινεζικό μασάζ (TuiNa)
  • Guasha
  • Κινέζικες Βεντούζες
  • Κινέζικη Διατροφή
  • Αναπνευστικές ασκήσεις και Διαλογισμός (Qigong)
  • Βοτανολογία,Φυτικά και Φυσικά συμπληρώματα. Με τον Ηλιόπουλο Χρήστο / Ιατρός Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής

 • Positive Mindfulness & Meditation Training: Διαλογισμός για όλα τα επίπεδα. Διαλογισμός ενσυνειδητότητας, τεχνικές διαλογισμού, αυτοσυγκέντρωση, χαλάρωση και θετική ψυχολογία για αύξηση της θετικότητας.
https://mandala.gr/8-1-ατομικά-μαθήματα-anti-stress/

Psychological Therapy Sessions / Transform your life

 • Ολιστική Συμβουλευτική: Συζητάμε θέματα που σας απασχολούν, χωρίς τη βαθιά εργασία της ψυχοθεραπείας. Βοηθά στη διαχείριση των σκέψεων, συναισθημάτων και σε μια θετική αντιμετώπιση των γεγονότων ζωής. Για όλους.
 • Ολιστική ψυχοθεραπεία: Μια συνθετική & ολιστική προσέγγιση ψυχοθεραπείας και αυτογνωσίας από το Mandala Institue. Συνεδρίες βασισμένες σε ποικίλες προσεγγίσεις εφαρμοσμένης ψυχολογίας – ψυχοθεραπείας. Εργαλεία: Aνάλυση, επεξεργασία, μετασχηματισμός αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων / art therapy, mindfulness & meditation techniques, dream analysis.

https://mandala.gr/holistic_psychotherapy/

 • Ολιστική Αναδρομική Ψυχοθεραπεία: Βραχεία & Εντατική. Προχωρημένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, μια δημιουργία του  Mandala Institute, για ανθρώπους που έχουν κάνει ήδη ψυχοθεραπεία και θέλουν να δουλέψουν σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Εργαλεία: Σύνθεση ολιστικής ψυχοθεραπείας με αναδρομική θεραπεία και διαλογισμό. Spiritual Psychology, Transpersonal Psychology, Deep Healing.

 • Θετική Ψυχολογία -Ψυχοθεραπεία: η επιστημονικά τεκμηριωμένη επιστήμη της θετικής ψυχολογίας, εστιάζει στις δυνάμεις του ατόμου και όχι στις αδυναμίες του, ενισχύει τη θετικότητα και την ευτυχία στη ζωή, τη καριέρα, τις σχέσεις. Φυσικά και δουλεύει με τα αρνητικά συναισθήματα μας, όμως, δεν εστιάζει μόνο στη μείωση των συμπτωμάτων. Αποσκοπεί στη μέγιστη λειτουργικότητα μας μέσα από την εστίαση στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα μας, τις δυνάμεις και την ενίσχυση της ευτυχίας σε όλους του τομείς ενδιαφέροντος μας.

 • Transpersonal Psychology & Transpersonal Coaching: Ένας επιστημονικός κλάδος της Ψυχολογίας που ασχολείται τόσο με την υλική μας υπόσταση όσο και με την πνευματική μας εξέλιξη & πνευματική μας ευημερία. Ασχολείται και εξερευνά, υπερβατικές εμπειρίες, την αφύπνιση της κουνταλίνι, μεταθανάτιες εμπειρίες, μνήμες προηγούμενων ζωών, τα σαμάνικα ταξίδια, ψυχικά ανοίγματα, επικοινωνία (chanelling), ενεργειακές καταλήψεις (posessions), εμπειρίες με άλλες διαστάσεις. Διαπραγματεύεται και εργάζεται πάνω σε όνειρα, διαισθήσεις, σύμβολα, αρχέτυπα, διαλογισμό, γιόγκα,  αρνητικές ενέργειες (spirit releasement therapy), νοερές απεικονίσεις, ύπνωση, διαφοροποιημένες καταστάσεις συνειδητότητας (altered states of consciousness) και την εξερεύνηση των σκιών μας (shadow work).
  Πατέρας του Transpersonal θεωρείται ο Jung. Κατατάσσεται στις ανθρωπιστικές προσεγγίσεις του Maslow και θεωρείται η τέταρτη δύναμη της ψυχολογίας.   Άλλοι πρωτοπόροι, Dr. Wilber, Dr. Assagioli, Dr. Rowan, Dr. Grof, Dr. Woolger.

https://mandala.gr/transpersonal-psychology/
 • Positive Psychology Coaching: Το επιστημονικά τεκμηριωμένο Coaching Psychology βασίζεται σε θεωρίες και τεχνικές της ψυχολογίας (CBT, psychodynamic, gestalt, existential), μαζί με τις τεχνικές της προπονητικής (life, business, performance coaching) σε εξαιρετικό συνδυασμό με την εφαρμοσμένη θετική ψυχολογία. Εστιάζουμε στα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα, στην ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων, στην αυτοπραγμάτωση, στην επίτευξη και στην υλοποίηση των στόχων.  Προσωπική εξέλιξη, καριέρα, σχέσεις, αθλητισμός.
https://mandala.gr/coaching_positive_psychology-2/

 • Positive & Mindful Coaching: Συνδυασμός Positive Psychology  Coaching και Mindful Coaching σε 8 συνεδρίες.

 • Υπνοθεραπεία: Θεραπευτική χαλάρωση όπου έχουμε πρόσβαση στο υποσυνείδητο για να αλλάξουμε συμπεριφορές και συνήθειες. Κάπνισμα, απώλεια βάρους, άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, φοβίες, αφθονία, αυτοπεποίθηση, καριέρα, αθλητισμός.
https://mandala.gr/methodology/

 • Αναδρομική Θεραπεία: Η αναδρομική θεραπεία θεωρείται Βραχεία Ψυχοθεραπεία. Είναι έντονη, γρήγορη, με θετικά αποτελέσματα στο παρόν. Εκτός από τη βαθιά αυτογνωσία και την προσωπική εξέλιξη που προσφέρει, ο πρωταρχικός της στόχος, είναι, η θεραπεία ψυχοσωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων που επιμένουν στη ζωή μας τώρα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα σε κάθε θεραπεία και τα συμπτώματα συνήθως αποχωρούν μετά από μερικές συνεδρίες. Πολλές φορές ακόμη και μια συνεδρία 2 ωρών μπορεί να μειώσει το συναισθηματικό μας σύμπτωμα.
https://mandala.gr/regression_therapy/

 • Yoga & Meditation Psychology: Για ανθρώπους δημιουργικούς που θέλουν να συνδυάσουν γιόγκα και ψυχοθεραπεία. Εμπεριέχει ολιστική ψυχοθεραπεία, ήπιες ασκήσεις γιόγκα & διαλογισμό ανάλογα με το θέμα που μας απασχολεί ή και τις δυνάμεις που θέλουμε να αναπτύξουμε. Δεν χρειάζεται η γνώση της γιόγκα ή του διαλογισμού.

Positive Mindful at work για εταιρίες: Μείωση του στρες, ψυχική ανθεκτικότητα, συνεργασία, συγκέντρωση στους στόχους, συγκέντρωση στην εργασία,  work – life balance, αύξηση θετικότητας & θετικές σχέσεις μεταξύ εργαζομένων. Επικέντρωση στη θετική οργανωσιακή κουλτούρα.

https://mandala.gr/mindful-at-work/

Yoga, Mindfulness, Positive Psychology Coaching για εκπαιδευτήρια σε μορφή ομάδων και ψυχό – εκπαιδευτικών σεμιναρίων (ψυχολογία και εκπαίδευση) με πολλαπλά επίπεδα δημιουργίας, για δασκάλους, καθηγητές, μαθητές. Επικέντρωση στη θετική εκπαίδευση.

Οργανώνουμε Yoga & Positive Mindfulness Wellness Retreats για εταιρίες και στελέχη επιχειρήσεων.

https://mandala.gr/wellness-retreat/

Ποιοι είμαστε: 

Γιώργος Ανδριανόπουλος:

Είναι Hatha & Aerial Yoga Teacher, Aerial Yoga Therapist & Aerial Yoga Instructor. Έχει ειδικευτεί στο σύστημα της Aerial Yoga όπου και διδάσκει δασκάλους να μάθουν την εναέρια γιόγκα.

Εξασκείται σε διάφορα συστήματα όπως την Ashtanga Vinyassa και την Calisthenics για μεγαλύτερη εμβάθυνση στις τεχνικές που ασκεί. Έχει ειδίκευσει στο Thai Massage, στη σουηδική μάλαξη και στο  αγιουρβεδικό μασάζ. Είναι επίσης κάτοχος του τρίτου βαθμού Reiki Master/Teacher.

Έχει δημιουργήσει την σχολή Aerial Yoga Mandala την 1η Αναγνωρισμένη Σχολή Aerial Yoga στην Ευρώπη από τον Διεθνή Ινδικό Οργανισμό World Yoga Alliance (WAY) όπου δίνει και την διεθνή πιστοποίηση στα εκπαιδευτικά του.

Κατερίνα Κανελλοπούλου

Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας B.S.c Hons με διάκριση από το University of Aberdeen της Σκοτίας (BPS Accredietd).  Ασκεί το επάγγελμα της στο νόμιμο γραφείο της από το 2007 (αρ. αδείας 07/842) που εδρεύει στη Βουλιαγμένη.

Έχει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία & Προπονητική Ψυχολογία / Msc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology από το πανεπιστήμιο του East London.

Είναι επίσης Υπνοθεραπεύτρια Ct. Hyp,  Αναδρομική θεραπεύτρια / Past life & Regression Therapist Dip. RTh,  Integrative Art therapist από το Institute for Arts in Therapy and Education του Λονδίνου.

Έχει εκπαιδευτεί περαιτέρω στη HathaYoga 200hrs και σε ποικίλες τεχνικές διαλογισμού (mindfulness meditation, mantra & mudra meditations, guided & healing meditation).

Εφαρμόζει ένα ολιστικό σύστημα θεραπείας εναρμονίζοντας νου, συναίσθημα, σώμα και πνεύμα για την ολοκληρωτική κάθαρση και αυτογνωσία του ανθρώπου. Συνθέτει πρότυπες θεραπείες όπως το Yoga & Meditation Psychology & Holistic Regression Psychotherapy.

Yoga studio: Βάρη / Λευκάδος 2

Psychology Therapy Sessions : Βουλιαγμένη / Εσπερίδων 10

Τ. 210 6403224

www.mandala.gr