Αναδρομική Θεραπεία

Προβολή στο Μέλλον & Μελλοντικές Ζωές

Η προβολή στο προσεχές τωρινό μας μέλλον βοηθά στο να αντιληφτούμε το μέλλον που χαράσσουμε σύμφωνα με τις τωρινές μας πεποιθήσεις, σκέψεις, συναισθήματα και το μέλλον που μπορούμε να έχουμε εάν τελικά καταφέρναμε να τις αλλάξουμε. Μας δείχνει τις επιλογές μας ως όντα ελεύθερης βούλησης και ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το μέλλον που είναι σύμφωνα με το ανώτερο του καλό ή σύμφωνα με αυτό που μπορεί να διαχειριστεί προς το προσεχές μέλλον. Η προβολή σε μελλοντικές ζωές περεταίρω βοηθούν στο να αντιληφτούμε συμφώνα με την ζωή που ζούμε εδώ και τώρα μέχρι το τέλος της πως οι επιθυμίες, τα όνειρα, οι στόχοι οι ανεκπλήρωτοι μεταφέρονται σε μια επόμενη ζωή για να πραγματοποιηθούν και να κλείσει ο κύκλος της επιθυμίας. Περεταίρω οι μελλοντικές ζωές μας ενδυναμώνουν με συναισθηματικές – νοητικές ή και σωματικές ποιότητες που έχουμε επιτεύξει και εξελίξει στην μελλοντική μας προσωπικότητα όπου φέρνοντας τες στο εδώ και τώρα μας βοηθούν να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας αλλά και να κατευθυνθούμε προς τα όνειρα μας πιο αποφασιστικά και ενεργά. Μέσα από την σταδιακή χαλάρωση και τον οραματισμό πηγαίνουμε πίσω στο παρελθόν και έπειτα μπροστά σε αυτή την ζωή αλλά και σε επόμενες εφόσον κάποιος το επιθυμεί.

Τα οφέλη με το να επικεντρωθούμε περισσότερο αυτή την φορά στο μέλλον είναι για να αντιληφτούμε συνειδητά πως οι σκέψεις και τα συναισθήματα που έχουμε τώρα φέρνουν το μελλοντικό μας αύριο και πως έχουμε την ευκαιρία εάν αλλάξουμε την κατεύθυνση, την αντίληψη μας προς κάποιες καταστάσεις (σχέσεις, χρήματα, υγεία, ευτυχία κ.α) μπορεί να αλλάξει ολόκληρη η ζωή μας θετικά και δημιουργικά. Επίσης δίνει μια μεγάλη ώθηση στο να αντιληφτούμε ότι έχουμε πολύ περισσότερες δυνάμεις και ικανότητες από αυτές που νομίζουμε μιας και υπερπηδάμε παιδικές ή και εθνικές υποβολές (κουλτούρα, έθνος, θρησκεία, κοινότητα, επάγγελμα).

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ρίξουν μια δυνατή μάτια στο τωρινό τους μέλλον, να μετουσιώσουν αυτά που δέχονται αλλαγή και να πάρουν δυνάμεις από μελλοντικούς τους χαρακτήρες. Η συνεδρία αποστέλλεται μέσω email σε mp3.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.