Αναδρομική Θεραπεία

Ενεργειακή Κάθαρση και Απελευθέρωση Αρνητικής Ενέργειας

Στην σημερινή εποχή οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμη και τα παιδιά έχουν ένα μεγάλο αρνητικό ενεργειακό φορτίο. Αυτό συμβαίνει συχνά και χωρίς τον δικό μας έλεγχο μιας και μόνο από τις αρνητικές σκέψεις των ανθρώπων που περιφέρονται στην ατμόσφαιρα  καθημερινά επηρεάζουν άμεσα την δική μας ενεργειακή υπόσταση. Η αρνητική ενέργεια των ανθρώπων έρχεται και “κολλά” πάνω στο προσωπικό μας ενεργειακό πεδίο ή αύρα δημιουργώντας μας πάρα πολλά εσωτερικά και εξωτερικά συμπτώματα όπως πονοκεφάλους (το μάτι που ονομάζουμε συχνά), ημικρανίες, βραδινούς εφιάλτες, υπνοβασίες, δερματικά ερεθίσματα, κρίσεις πανικού, φοβίες, άγχος, επιθετικότητα και αλλαγές συμπεριφοράς ή προσωπικότητας, κόπωση, υπνηλίες, ζαλάδες, απώλεια μνήμης και συγκέντρωσης, υπερφαγία και εθισμούς. Το ίδιο και στα παιδιά!

Περεταίρω εκτεταμένη αρνητική ενέργεια βρίσκεται σε πολλούς χώρους και μέρη, σε σπίτια, πάνω σε ανθρώπους όπου πολλές φορές η θετική αύρα ενός ανθρώπου τραβά άθελα του όλα αυτά τα βαριά αρνητικά φορτία μιας και δεν γνωρίζει πως να προστατεύεται.

Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε αρνητική ενέργεια όταν πάσχουμε από σωματική και ψυχολογική κόπωση, απώλεια ενέργειας, νεύρα, επιθετικότητα, παρατεταμένος θυμός, ημικρανίες, πονοκέφαλους, κρίσεις πανικού, έντονες φοβίες, κατάθλιψη. Στα παιδιά το καταλαβαίνουμε μέσω παρατεταμένης γκρίνιας, επιθετικότητας, υπερκινητικότητας, θύμου και όταν έχουν πολλούς εφιάλτες. Μέσα από την σταδιακή χαλάρωση και τον οραματισμό εφαρμόζεται σταδιακή απελευθέρωση από την αρνητική ενέργεια. Στα παιδιά εφαρμόζεται μέσα από το παιχνίδι, τις τέχνες και την φαντασία του. Τα οφέλη είναι απόλυτα άμεσα μετά την θεραπεία. Ο άνθρωπος νιώθει φρέσκος, ήρεμος, «άδειος», ανάλαφρος, ξεκούραστος. Τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Απευθύνεται σε όλους όσους υποφέρουν από τα παραπάνω συμπτώματα, έχουν προσπαθήσει στο παρελθόν μέσω φαρμάκων αλλά δεν έχει υπάρξει διαφορά, ακόμη και μέσω της συμβατικής ψυχοθεραπείας. Στο τέλος της θεραπείας δίνεται ώρα για να δοθούν καθοδηγήσεις για ενεργειακή προστασία.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.