ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κρίσεις Πανικού

Οι κρίσεις πανικού συγκαταλέγονται στις αγχώδεις διαταραχές και ελέγχουν ολοκληρωτικά την ζωή ενός του ανθρώπου. Η συμπεριφορά ενός ατόμου αλλάζει αισθητά δημιουργώντας προβλήματα σωματικά και ψυχολογικά στον εαυτό του αλλά και στην οικογένεια του. Ο μη έλεγχος αυτής της κατάστασης επιφέρει μελλοντικά προβλήματα στην υγεία μιας και το σώμα εργάζεται στο να παλέψει αυτό τον κίνδυνο που εντοπίζει, εάν και αόρατος πολλές φορές, με τα αίτια να μην μπορούν να βρεθούν. Είναι μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί υποσυνείδητα και που πια ο έλεγχος αυτού γίνεται καθαρά από αυτό το ασυνείδητο μας κομμάτι.

Το βασικό σύμπτωμα είναι υπέρτατη φοβία ότι κάτι κακό συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί, μια αίσθηση αδιεξόδου και εγκλωβισμού, μια αίσθηση θανάτου πολλές φόρες. Κόβεται η αναπνοή, γίνεται ακατάστατη, ανεβαίνουν οι παλμοί της καρδιάς, το μυαλό θολώνει, συμπτώματα ιδρώτα και ζαλάδας αρχίζουν να καταλαμβάνουν το σώμα.

Υπάρχει μεγάλη ακυβερνησία σκέψεων και σενάρια καταστροφής. Αυτό που χρειάζεται να αλλάξει είναι οι σκέψεις κινδύνου και τα σενάρια καταστροφής. Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό εφόσον ξέρουμε πλέον ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του νου είναι το υποσυνείδητο άρα και ότι δεν έχουμε απόλυτο έλεγχο αυτού; Το 95% του νου είναι υποσυνείδητο (κύματα Α, Θ του εγκεφάλου) και μόλις το 5% είναι συνειδητό (κύματα Β) και άρα ενδείκνυται απειροελάχιστη ή και καθόλου αλλαγή εάν εστιάσουμε σε αυτό το 5% που οι περισσότερες τεχνικές εστιάζουν.

Το σύμπτωμα αυτό επειδή είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένο στο υποσυνείδητο οι αναπνοές που δίνονται δεν επιφέρουν την πραγματική αλλαγή αλλά μόνο το να ισορροπήσει για λίγο το νευρικό σύστημα, να χαλαρώσουν οι ακατάπαυστες σκέψεις, να στείλουμε πιο πολύ οξυγόνο στον εγκέφαλο αλλά η πραγματική αλλαγή δεν έχει επιτευχθεί και το σύμπτωμα παραμένει εκεί!!

Τα αποτελέσματα που επιφέρει η υπνοθεραπεία είναι άμεσα, γρήγορα και μόνιμα. Η τεχνική της υπνοθεραπείας μπαίνει βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο και αλλάζει τη συμπεριφορά του ασυνείδητου συμπτώματος.

Μεθοδολογία:

Την πρώτη φορά καταγράφεται το ιστορικό του συμπτώματος και έπειτα ο ενδιαφερόμενος βιώνει μια βαθιά χαλάρωση για να γνωρίσει την υπνοθεραπεία και τα ευεργετικά της οφέλη.

Έπειτα δίνεται ένα CD χαλάρωσης για να βοηθηθεί στην εκμάθηση της χαλάρωσης του νου και του σώματος αλλά και για να προετοιμαστεί καταλλήλως για τη βασική του υπνοθεραπεία που είναι η ” Μείωση του Άγχους και των Κρίσεων Πανικού”.

Για τις επόμενες 20 – 25 ημέρες ακούει καθημερινά την υπνοθεραπεία του ξαπλωμένος με ακουστικά (για καλύτερα αποτελέσματα) διάρκειας 25 λεπτών που είναι δημιουργημένο μοναδικά για τον κάθε άνθρωπο και προσδιορισμένο για τις ατομικές του ανάγκες. Φτιάχνουμε μαζί το “σενάριο” της ζωής που ονειρεύεται χωρίς το σύμπτωμα πλέον!!

Η υπνοθεραπεία του εμπεριέχει ακόμη δομημένα θεραπευτικά επιστημονικά κείμενα εμβάθυνσης για οριστική απαλλαγή από το σύμπτωμα προσθέτοντας επιπλέον απαλή μουσική για χαλάρωση των εγκεφαλικών κυμάτων Β.

Η τρίτη συνάντηση γίνεται σε 3 εβδομάδες για να μετρήσουμε τα αποτελέσματα της θεραπείας και τη μείωση των συμπτωμάτων. Εφόσον έχουν εντελώς υποχωρήσει η θεραπεία λαμβάνει τέλος. Εάν έχει μειωθεί το σύμπτωμα στα μισά 50% τότε ακολουθούν άλλες δυο συναντήσεις ή και παραπάνω μέχρι να φτάσει το σύμπτωμα στο 0%. Το ύψιστο των συναντήσεων είναι μέχρι και 7 φορές!!

Για όσους ενδιαφέρονται δίνονται έπειτα ή παράλληλα μαθήματα αυτοσυγκέντρωσης – διαλογισμού για τον έλεγχο των σκέψεων και την εντελώς εξάλειψη τους.

Η επιτυχία της υπνοθεραπείας στη μείωση του άγχους και του πανικού είναι 100% αποτελεσματική! Ο συνδυασμός με τα μαθήματα αυτοσυγκέντρωσης βοηθούν στον γενικό έλεγχο των σκέψεων στη ζωή μας και στη παντοτινή διαχείριση των συναισθημάτων μας.

Οφέλη:

  • Χαλάρωση του νου

  • Μείωση των αρνητικών σκέψεων

  • Μείωση του άγχους

  • Εξάλειψη κρίσεων πανικού

  • Βελτίωση στη συγκέντρωση

  • Βελτίωση σχέσεων

  • Ηρεμία και απόλαυση του παρόντος

  • Έλεγχος εαυτού

  • Διαχείριση καθημερινότητας, οικογένειας, εργασίας, καριέρας

Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε την “αναγνωριστική” σας συνεδρία 50΄ και έπειτα αφαιρέστε το ποσό από το πακέτο της υπνοθεραπείας σας και απολαύστε τα οφέλη.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.